Acer Iconia Tab A1-810 8GB

Acer Iconia Tab A1-810 8GB 50%
Iconia Tab A1-810 8GB: Android 4.2, 460 gram, 5 megapixel camera, quad-core, 2G, WiFi, 7.9 inch, TVDPI scherm

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de Iconia Tab A1-810 8GB een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze Acer, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!

Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de Acer Iconia Tab A1-810 8GB:

Ook voor beste Acer Iconia Tab A1-810 8GB tablet informatie kun je hier terecht! De Iconia Tab A1-810 8GB is mogelijk uitverkocht of in bestelling bij de leverancier.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Acer Iconia Tab A1-810 8GB kunt overzien.

De Acer Iconia Tab A1-810 8GB is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 460 gram. De Acer Iconia Tab A1-810 8GB wordt aangedreven door een MediaTek MT8125 chip met deze core verdeling 1,2 GHz Quad-Core.

De Iconia Tab A1-810 8GB beschikt over een 5 megapixel camera.

De standbytijd bedraagt naar schatting 300 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 5 megapixel camera en tweede 0,3 megapixel camera voor videobellen
  • Quad-core processor
  • GPS
  • Alleen internet via GPRS (Geen 3G)
  • Met een 3250 mAh accu zit je niet snel zonder stroom
  • WiFi

Minpunten

  • Geen uitbreidbaar geheugen
  • Geen 3G/HSDPA ondersteuning, alleen WiFi
  • Je kunt er niet mee bellen, wel eventueel videobellen via Skype
  • Whatsapp alleen via Chrome browser via Whatsapp Web
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Acer Iconia Tab A1-810 8GB ondersteunt alleen WiFi frequenties Met de Iconia Tab A1-810 8GB kun je geen verbinding maken met het internet via het mobiele netwerk. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Acer Iconia Tab A1-810 8GB heeft 1024 MB werkgeheugen (1 GB). Uitbreidbaar geheugen: Nee. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Iconia Tab A1-810 8GB is geen probleem.
Maak je veel foto's en video's? Dan is de opslag van minder geschikt. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de telefoon even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 7,9 inch touchscreen. De Acer Iconia Tab A1-810 8GB kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1024 x 768 pixels. Met 162 pixels per inch is het TVDPI (Medium High density) scherm matig.

Besturingssysteem

Android 4.2 Jelly Bean, aangekondigd eind oktober 2012 is een oudere versie van het populaire Android OS. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gesture typing, meerdere accounts mogelijk (handig voor tablets), photo sphere (waarmee je fotos aan elkaar kunt plakken), photo beam, resizing widgets (nooit meer een te grote widget zodat het niet past).
Daarnaast is het mogelijk om met een Wireless Display Adapter het beeld van je telefoon of tablet direct op de televisie te laten zien.(het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)

Meer specificaties van de Acer Iconia Tab A1-810 8GB
Heb je een vraag over de Acer Iconia Tab A1-810 8GB dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel