Acer Liquid M220 Plus Dual SIM

Acer Liquid M220 Plus 8GB Zwart 51%
Deze telefoon is niet op voorraad
Liquid M220 Plus Dual SIM: Windows Phone 8.1, 5 megapixel camera, quad-core, dun, HSDPA, 1GB RAM, 4 inch

De Acer Liquid M220 Plus Dual SIM is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze Acer.

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Acer Liquid M220 Plus Dual SIM:

Wij hebben alle specificaties van de Acer Liquid M220 Plus Dual SIM je uitgezocht en hieronder neergezet.

De Acer Liquid M220 Plus Dual SIM is een touchscreen telefoon met een gewicht van 119 gram. Met een dikte van 9.6 millimeter is het toestel niet te dik. Deze Acer wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 200 MSM8210 chip met een 1,2 GHz Quad-Core processor.

De Liquid M220 Plus Dual SIM beschikt over een 5 megapixel camera.

De standbytijd bedraagt naar schatting 300 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 5 megapixel camera en tweede 1,9 megapixel camera voor videobellen
  • Quad-core processor
  • Niet te dik met 9.6 millimeter
  • Een van de nieuwste besturingssystemen: Windows Phone 8.1
  • HSDPA voor snel internet (Geen 3G)

Minpunten

  • Met een 1300 mAh accu moet je wellicht tussendoor opladen
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Acer Liquid M220 Plus Dual SIM ondersteunt frequenties van internationale netwerken waarmee je gebruik kunt maken van mobiel internetten via HSDPA (iets sneller dan 3G). De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Acer Liquid M220 Plus Dual SIM heeft 1024 MB werkgeheugen (1 GB). Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Liquid M220 Plus Dual SIM is geen probleem.

Maak je veel foto's en video's? Dan is de opslag van 8GB minder geschikt. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de telefoon even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4 inch touchscreen. De Acer Liquid M220 Plus Dual SIM kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 480 x 800 pixels. Met 233 pixels per inch is dit HDPI/HiDPI (High density) scherm prima en goed leesbaar. Er zijn wel schermen met een grotere resolutie te koop.

Besturingssysteem

Windows Phone 8.1 is het nieuwste update van Windows phone 8 mobiele platform van Microsoft. Er zijn al lovende woorden geschreven over de afgelopen maanden. De kern van Windows Phone 8 is gebaseerd op de stabiele vorige versies. Het betekent dat deze Windows Phone een goede basis heeft mbt gemeenschappelijke netwerken, beveiliging, media, web browser-technologie en een gemeenschappelijk bestandssysteem. Dat vertaalt zich in betere prestaties, meer functies en nieuwe mogelijkheden voor app-ontwikkelaars en hardware fabrikanten om sneller te innoveren.
Windows Phone 8.1

Meer specificaties van de Acer Liquid M220 Plus Dual SIM
Heb je een vraag over de Acer Liquid M220 Plus Dual SIM dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel