Acer Liquid Z3

Liquid Z3 Black 19%
Liquid Z3: Android 4.2, 3.1 megapixels, UMTS(3G)/HSUPA(3.75G), WiFi, BT, GPS, 3.5 inch

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de Liquid Z3 een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze Acer, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!
Acer De Acer Liquid Z3 scoort 3.8 uit 5 gebaseerd op 3 beoordelingen. Wil je ook een beoordeling schrijven?

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Acer Liquid Z3:

Voor het voordeligste aanbod Acer Liquid Z3 GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Acer telefoons waaronder de Liquid Z3.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Acer Liquid Z3 kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Acer Liquid Z3 is een Android 4.2 (Jelly Bean)-smartphone met een gewicht van 120 gram. De Acer Liquid Z3 wordt aangedreven door een ARM Cortex-A9 MPCore chip met deze core verdeling 1,0 GHz Single-Core.

De Liquid Z3 beschikt over een 3,1 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 109 x 60 x 10,4 millimeter. Het toestel kan wat dik zijn met deze afmetingen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 450 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 3,1 megapixel camera
  • 3G, HSUPA ondersteuning voor snel internet
  • WiFi
  • Batterij kan langer meegaan dan bij toestellen met hoge resolutie schermen

Minpunten

  • Weinig werkgeheugen voor een Android systeem
  • Er is 4 GB opslagcapaciteit beschikbaar. Voor sommige gebruikers is dat te weinig om veel apps op te slaan.
  • *Tenzij apps te verplaatsen zijn naar de SD kaart
  • Iets te dik met 10.4 millimeter
  • De resolutie is niet zo hoog
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Acer Liquid Z3 ondersteunt diverse netwerken. Met de Liquid Z3 kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 350 minuten.

Besturingssysteem

Android 4.2 Jelly Bean, aangekondigd eind oktober 2012 is een oudere versie van het populaire Android OS. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gesture typing, meerdere accounts mogelijk (handig voor tablets), photo sphere (waarmee je fotos aan elkaar kunt plakken), photo beam, resizing widgets (nooit meer een te grote widget zodat het niet past).
Daarnaast is het mogelijk om met een Wireless Display Adapter het beeld van je telefoon of tablet direct op de televisie te laten zien.(het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)
Android 4.2

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Acer Liquid Z3 heeft deze geheugen specificaties: Deze telefoon heeft 512 MB werkgeheugen. . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Liquid Z3 is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

We hebben geen verdere multimedia toepassingen gevondenDe Acer Liquid Z3 beschikt over een ingebouwde 3,1 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 3,5 inch touchscreen. De Acer Liquid Z3 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 320 x 480 pixels. Dit TVDPI (Medium High density) scherm heeft een scherpte van 165 pixels per inch, wat het minder geschikt maakt om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de Acer Liquid Z3
Heb je een vraag over de Acer Liquid Z3 dan kun je deze hier stellen


Acer Liquid Z3 los toestel kopen