Acer M310 Allegro

Acer M310 Allegro Black 55%
Deze telefoon is niet op voorraad
M310 Allegro: Windows Phone 7.5, 5 megapixels, 3G/HSDPA, Candybar formaat, FM-radio, WiFi, BT, GPS, 3.6 inch, scherp XHDPI scherm (259 ppi)

De Acer M310 Allegro is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze Acer.

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Acer M310 Allegro:

Voor het voordeligste aanbod Acer M310 Allegro GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Acer telefoons waaronder de M310 Allegro.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Acer M310 Allegro kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Acer M310 Allegro is een Windows Phone 7.5 (Mango)-smartphone met een gewicht van 130 gram.

De M310 Allegro beschikt over een 5 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 116 x 59 x 13 millimeter. Verder beschikt deze telefoon over toetsen om gemakkelijk te SMS'en. Het gaat wel vaak ten koste van de schermgrootte.

De standbytijd bedraagt naar schatting 350 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 5 megapixel camera
  • (Relatief) nieuw besturingssysteem: Windows Phone 7.5 (Mango)
  • UMTS/3G en HSDPA voor snel internet
  • Candybar formaat
  • FM-radio
  • WiFi

Minpunten

  • Geen uitbreidbaar geheugen
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Acer M310 Allegro ondersteunt 850, 900, 1800, 1900 Mhz netwerken. Met de M310 Allegro kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 360 minuten.

Besturingssysteem

Windows Phone 7.5 (Mango) is de nieuwste versie van Windows Phone voor de GSM. In windows Windows Phone 7.5 (Mango) draait Windows Internet Explorer 9. Adobe Flash wordt bij de release nog niet ondersteund, ook zal Silverlight in de browser niet werken.
Windows Phone 7.5

Geheugen en aansluitmogelijkheden

Deze telefoon heeft 512 MB werkgeheugen. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de M310 Allegro is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De M310 Allegro is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De Acer M310 Allegro beschikt over een ingebouwde 5 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 3,6 inch touchscreen. Dit scherm heeft een resolutie van 480 x 800 pixels. Met 259 pixels per inch is dit XHDPI (eXtra High density) scherm scherp en goed leesbaar. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de Acer M310 Allegro
Heb je een vraag over de Acer M310 Allegro dan kun je deze hier stellen