Acer W510 32GB

W510 Windows 8 62%
Deze tablet is niet op voorraad
W510 32GB: Windows 8, 590 gram, 8 megapixels, dual-core, WiFi, BT, GPS, 10.1 inch, MDPI scherm

De W510 32GB is een mobiele telefoon uit de middenklasse.
Met deze telefoon kun je aardig uit de voeten. Heb je de knoop doorgehakt en wil je deze Acer in je handen kunt houden? Neem dan snel eens een kijkje bij de abonnementen of losse toestellen en zoek het abonnement uit wat bij je past!

Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de Acer W510 32GB:

Ook voor beste Acer W510 32GB tablet informatie kun je hier terecht! De W510 32GB is mogelijk uitverkocht of in bestelling bij de leverancier.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Acer W510 32GB kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Acer W510 32GB is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 590 gram. De Acer W510 32GB wordt aangedreven door een Intel Atom Z2760 chip met deze core verdeling 1,5 GHz Dual-Core.

De W510 32GB beschikt over een 8 megapixel camera.

De afmetingen van de tablet zijn 259 x 187 x 9,9 millimeter.

De standbytijd bedraagt naar schatting 250 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 8 megapixel camera en tweede 2 megapixel camera voor videobellen
  • Dual-core processor
  • GPS
  • Een van de nieuwste besturingssystemen: Windows 8
  • WiFi

Minpunten

  • Geen 3G/HSDPA ondersteuning, alleen WiFi
  • Je kunt er niet mee bellen, whatsappen of SMS'en, wel eventueel videobellen via Skype
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Acer W510 32GB ondersteunt Nee, alleen WiFi netwerken. Met de W510 32GB kun je geen verbinding maken met het internet via het mobiele netwerk. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. Je kunt 9 uur continu video afspelen.

Besturingssysteem

Windows 8 is het nieuwste mobiele platform van Microsoft. Er zijn al lovende woorden geschreven over de afgelopen maanden. De kern van Windows 8 is gebaseerd op de stabiele vorige versies. Het betekent dat deze Windows 8 een goede basis heeft mbt gemeenschappelijke netwerken, beveiliging, media, web browser-technologie en een gemeenschappelijk bestandssysteem. Dat vertaalt zich in betere prestaties, meer functies en nieuwe mogelijkheden voor app-ontwikkelaars en hardware fabrikanten om sneller te innoveren.
Windows 8

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Acer W510 32GB heeft deze geheugen specificaties: . Uitbreidbaar geheugen: Ja, MicroSD. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de W510 32GB is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De W510 32GB is voorzien van een voicerecorder. We hebben geen verdere multimedia toepassingen gevondenDe Acer W510 32GB beschikt over een ingebouwde 8 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 2 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 10,1 inch touchscreen. De Acer W510 32GB kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1366 x 768 pixels. Met 155 pixels per inch is het MDPI (Medium density) scherm matig.

Meer specificaties van de Acer W510 32GB
Heb je een vraag over de Acer W510 32GB dan kun je deze hier stellen