Alcatel 1X 5059D Dual SIM

Alcatel 1X 5059D DUAL  plus dark gray Black 69%
1X 5059D Dual SIM: Android 8.1, 13 megapixel camera, quad-core, dun, HSDPA/4G (tot 150 Mbit/s), 2GB RAM, Dual SIM, 5.34 inch

De 1X 5059D Dual SIM is een
Notice: Undefined variable: naam in /var/www/mobiele-telefoons.nl/public_html/views/mobielegsm/deviceinnermenu.inc.php on line 93
uit de middenklasse.
Met deze
Notice: Undefined variable: naam in /var/www/mobiele-telefoons.nl/public_html/views/mobielegsm/deviceinnermenu.inc.php on line 94
kun je aardig uit de voeten. Heb je de knoop doorgehakt en wil je deze Alcatel in je handen kunt houden? Neem dan snel eens een kijkje bij de abonnementen of losse toestellen en zoek het abonnement uit wat bij je past!
Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Alcatel 1X 5059D Dual SIM:

De Alcatel 1X 5059D Dual SIM is een Android 8.1 (Oreo)-smartphone met een gewicht van 151 gram. Met een dikte van 9.2 millimeter is het toestel niet te dik. Deze Alcatel wordt aangedreven door een MediaTek MT6739 64-bit chip met een 1,28 GHz Quad-Core processor.

De 1X 5059D Dual SIM beschikt over een 13 megapixel camera. Dit aantal megapixels is meer dan genoeg om mooie foto's mee af te drukken op canvas of om flink op in te zoomen voor details. De selfiecamera van 13 megapixel kun je ook gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 256 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

 • 13 megapixel camera en tweede 13 megapixel camera voor videobellen
 • Quad-core processor
 • Niet te dik met 9.2 millimeter
 • Een van de nieuwste besturingssystemen: Android 8.1 (Oreo)
 • HSDPA, LTE(4G) ondersteuning voor supersnel internet
 • Dual SIM
 • Batterij kan langer meegaan dan bij toestellen met hoge resolutie schermen

Minpunten

 • Met een 2460 mAh accu moet je wellicht tussendoor opladen
 • Er zijn toestellen met een hogere resolutie
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Alcatel 1X 5059D Dual SIM ondersteunt frequenties van internationale netwerken waarmee je gebruik kunt maken van van het sneller 4G netwek. De snelheid van 4G is perfect voor intensief gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van thuis. Let er wel op dat het erg snel is en je niet een te klein data abonnement afsluit, want je vliegt er zo doorheen. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.
Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Alcatel 1X 5059D Dual SIM heeft 2048 MB werkgeheugen (2 GB) Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de 1X 5059D Dual SIM is geen probleem.

Maak je veel foto's en video's? Dan is de opslag van 16GB minder geschikt. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de telefoon even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het grote 5,34 inch touchscreen. De Alcatel 1X 5059D Dual SIM kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 480 x 960 pixels. Dit Medium high density scherm heeft een scherpte van 200 pixels per inch, wat het minder geschikt maakt om er lang naar te kijken.

Besturingssysteem

Android 8.1 (Oreo) is de op een na nieuwste Android versie. De grote wijzigingen ten opzichte van de vorige versie zijn

 • Ondersteuning voor Picture in Picture
 • Slimmer teksten selecteren
 • Automatisch wifi inschakelen
 • Notificaties snoozen
 • Notificatie bolletjes
 • Betere prestaties

Android 8

Meer specificaties van de Alcatel 1X 5059D Dual SIM
Heb je een vraag over de Alcatel 1X 5059D Dual SIM dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel


Alcatel 1X 5059D Dual SIM los toestel kopen