Alcatel One Touch T'Pop 4010D

Alcatel One Touch T'Pop Dual Sim Black 36%
Deze telefoon is niet op voorraad
One Touch T'Pop 4010D: Android 2.3, 3G/HSDPA, FM-radio, WiFi, Dual SIM, BT, GPS, 3.5 inch

Wil jij af en toe een foto maken, maar gebruik je deze alleen op je mobiel, dan is de Alcatel One Touch T'Pop 4010D een goed toestel voor jou. De Alcatel One Touch T'Pop 4010D is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze Alcatel.

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Alcatel One Touch T'Pop 4010D:

Voor het voordeligste aanbod Alcatel One Touch T'Pop 4010D GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Alcatel telefoons waaronder de One Touch T'Pop 4010D.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Alcatel One Touch T'Pop 4010D kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Alcatel One Touch T'Pop 4010D is een Android 2.3 (Gingerbread)-smartphone met een gewicht van 118 gram.

De One Touch T'Pop 4010D beschikt over een 2 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 115 x 62,3 x 12,2 millimeter. Het toestel kan wat dik zijn met deze afmetingen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 420 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • UMTS/3G en HSDPA voor snel internet
  • FM-radio
  • WiFi
  • Dual SIM
  • Batterij kan langer meegaan dan bij toestellen met hoge resolutie schermen

Minpunten

  • Weinig werkgeheugen voor een Android systeem
  • Iets te dik met 12.2 millimeter
  • De resolutie is niet zo hoog
  • Oud besturingssysteem: Android 2.3 (Gingerbread)
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Alcatel One Touch T'Pop 4010D ondersteunt 850, 900, 1800, 1900 Mhz netwerken. Met de One Touch T'Pop 4010D kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.
Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 400 minuten.

Besturingssysteem

Android 2.3 (Gingerbread) is een van de meestgebruikte versies tot nu toe. Het heeft een verfijnde gebruikersinterface, verbeterd zachte toetsenbord en copy / paste functies en verbeterde gaming performance ten opzichte van vorig versie.
Android 2.3

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Alcatel One Touch T'Pop 4010D heeft deze geheugen specificaties: Deze telefoon heeft 256 MB, 512 MB intern werkgeheugen. . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de One Touch T'Pop 4010D is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De One Touch T'Pop 4010D is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De Alcatel One Touch T'Pop 4010D beschikt over een ingebouwde 2 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 3,5 inch touchscreen. De Alcatel One Touch T'Pop 4010D kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 320 x 480 pixels. Dit TVDPI (Medium High density) scherm heeft een scherpte van 165 pixels per inch, wat het minder geschikt maakt om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de Alcatel One Touch T'Pop 4010D
Heb je een vraag over de Alcatel One Touch T'Pop 4010D dan kun je deze hier stellen