AMOI A860w

Amoi A860w 50%
Deze telefoon is niet op voorraad
A860w: Android 4.2, 8 megapixels, quad-core, dun, 3G/HSDPA, WiFi, BT, GPS, 5 inch, scherp XHDPI scherm (293 ppi)

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de A860w een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze AMOI, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de AMOI A860w:

Voor het voordeligste aanbod AMOI A860w GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van AMOI telefoons waaronder de A860w.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de AMOI A860w kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De AMOI A860w is een Android 4.2 (Jelly Bean)-smartphone met een gewicht van 193 gram. De AMOI A860w wordt aangedreven door een Mediatek MTK6589 chip van de alom geloofde fabrikant MediaTek met deze core verdeling 1,2 GHz Quad-Core.

De A860w beschikt over een 8 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 143,9 x 73,4 x 9,9 millimeter. Hiermee is het toestel niet te dik.

De standbytijd bedraagt naar schatting 500 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 8 megapixel camera en tweede 3 megapixel camera voor videobellen
  • Quad-core processor
  • Niet te dik met 9.9 millimeter
  • UMTS/3G en HSDPA voor snel internet
  • WiFi
  • Goede batterijduur

Minpunten

  • Dit is waarschijnlijk een import toestel, langere verzendtijd
  • Wat zwaar om lang mee te bellen
  • Geen FM-radio
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De AMOI A860w ondersteunt 900, 1800, 1900, 2100 Mhz netwerken. Met de A860w kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 600 minuten.

Besturingssysteem

Android 4.2 Jelly Bean, aangekondigd eind oktober 2012 is een oudere versie van het populaire Android OS. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gesture typing, meerdere accounts mogelijk (handig voor tablets), photo sphere (waarmee je fotos aan elkaar kunt plakken), photo beam, resizing widgets (nooit meer een te grote widget zodat het niet past).
Daarnaast is het mogelijk om met een Wireless Display Adapter het beeld van je telefoon of tablet direct op de televisie te laten zien.(het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)
Android 4.2

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De AMOI A860w heeft deze geheugen specificaties: Deze telefoon heeft 1024 MB RAM werkgeheugen (1 GB). . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de A860w is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De A860w is voorzien van een voicerecorder. We hebben geen verdere multimedia toepassingen gevondenDe AMOI A860w beschikt over een ingebouwde 8 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 3 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het grote 5 inch touchscreen. De AMOI A860w kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1280 x 720 pixels. Met 293 pixels per inch is dit XHDPI (eXtra High density) scherm scherp en goed leesbaar. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de AMOI A860w
Heb je een vraag over de AMOI A860w dan kun je deze hier stellen