Apple iPad 4 Retina 64GB Wifi LTE

ipad retina display wi-fi + 4g 64 g 65%
iPad 4 Retina 64GB Wifi LTE: Apple iOS 6, 662 gram, 5 megapixels, dual-core, 3G/LTE(4G), WiFi, BT, GPS, 9.7 inch, superscherp XHDPI scherm

De iPad 4 Retina 64GB Wifi LTE is een mobiele telefoon uit de middenklasse.
Met deze telefoon kun je aardig uit de voeten. Heb je de knoop doorgehakt en wil je deze Apple in je handen kunt houden? Neem dan snel eens een kijkje bij de abonnementen of losse toestellen en zoek het abonnement uit wat bij je past!

Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de Apple iPad 4 Retina 64GB Wifi LTE:

Ook voor beste Apple iPad 4 Retina 64GB Wifi LTE tablet informatie kun je hier terecht! De iPad 4 Retina 64GB Wifi LTE is mogelijk uitverkocht of in bestelling bij de leverancier.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Apple iPad 4 Retina 64GB Wifi LTE kunt overzien.

iPad met baanbrekend Retina display!

De vierde generatie iPad van Apple verschilt in verschillende opzichten van de vorige editie. Op het Retina-display van iPad ziet alles er scherp en realistisch uit. Kleuren zijn levendig, foto's en video's zijn heel gedetailleerd. En dat allemaal dankzij de 3,1 miljoen pixels. Dit is het beste display ooit op een mobiel apparaat.

De nieuwe A6X-chip in iPad is tot twee keer sneller dan de vorige versie, de A5X-chip. Ook de grafische prestaties zijn tot twee keer sneller, zonder dat dit ten koste gaat van de gebruiksduur van de batterij. Dat betekent dat zelfs de meest geavanceerde apps snel en soepel werken en ongelooflijk levensecht aandoen.

Apps voor iPad zijn een klasse op zich. Elk van de ruim 275.000 apps is namelijk speciaal ontworpen voor iPad.1 En ze zijn er in allerlei categorieën. Wil je je treinreis naar kantoor leuker, een presentatie boeiender of een les sprekender maken? Het ka…

Apparaat & afmetingen

De Apple iPad 4 Retina 64GB Wifi LTE is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 662 gram. De Apple iPad 4 Retina 64GB Wifi LTE wordt aangedreven door een A6X chip met deze core verdeling 1,3 GHz Dual-Core.

De iPad 4 Retina 64GB Wifi LTE beschikt over een 5 megapixel camera.

De afmetingen van de tablet zijn 241,2 x 185,7 x 9,4 millimeter.

De standbytijd bedraagt naar schatting 4800 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 5 megapixel camera en tweede 1,3 megapixel camera voor videobellen
  • Dual-core processor
  • GPS
  • (Relatief) nieuw besturingssysteem: Apple iOS 6
  • CDMA, 3G, HSPA+, LTE(4G) ondersteuning voor supersnel internet
  • WiFi
  • Goede batterijduur

Minpunten

  • Geen uitbreidbaar geheugen
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Apple iPad 4 Retina 64GB Wifi LTE ondersteunt diverse netwerken. Met de iPad 4 Retina 64GB Wifi LTE kun je razendsnel mobiel internetten dankzij de 4G ondersteuning. De snelheid van 4G is perfect voor intensief gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van thuis. Let er wel op dat het erg snel is en je niet een te klein data abonnement afsluit, want je vliegt er zo doorheen. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. Je kunt 25 uur continu video afspelen.

Besturingssysteem

iOS (iPhone OS) is het besturingssysteem van de populaire iPhone, iPad, iPod touch en Apple TV, ontwikkeld door Apple.
Versie iOS 6 zal wordt meegeleverd op de iPhone 5 die op 12 september is geintroduceerd en rond 28 september naar Nederland komt.
Er zijn ruim 500.000 apps beschikbaar in de App Store van Apple, de enige officiële software-winkel op het platform. Het is ook mogelijk om de iPhone 3GS, 4, 4S en 5 te updaten naar de nieuwste versie 7.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Apple iPad 4 Retina 64GB Wifi LTE heeft deze geheugen specificaties: . Uitbreidbaar geheugen: Nee, geen SD slot. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de iPad 4 Retina 64GB Wifi LTE is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De iPad 4 Retina 64GB Wifi LTE is voorzien van een voicerecorder. We hebben geen verdere multimedia toepassingen gevondenDe Apple iPad 4 Retina 64GB Wifi LTE beschikt over een ingebouwde 5 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 1,3 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 9,7 inch touchscreen. De Apple iPad 4 Retina 64GB Wifi LTE kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 2048 x 1536 pixels. Met 264 pixels per inch is het XHDPI (eXtra High density) scherm super scherp en natuurgetrouw. Hier worden je ogen niet moe van!

Meer specificaties van de Apple iPad 4 Retina 64GB Wifi LTE
Heb je een vraag over de Apple iPad 4 Retina 64GB Wifi LTE dan kun je deze hier stellen