Apple iPad Air 64GB LTE

Apple iPad Air 64GB LTE Silver 76%
iPad Air 64GB LTE: Apple iOS 7, met update naar 10, 478 gram, 5 megapixel camera, A7, dual-core 64-bit, HSPA+/4G, WiFi, 9.7 inch, XHD scherm

De iPad Air 64GB LTE is een mobiele telefoon aan de bovenkant van de middenklasse. De toptoestellen zijn iets duurder, maar op deze mobiele telefoons zitten ook tal van functionaliteiten. Vaak is het toestel al wat langer op de markt, wat ook effect heeft op de score.
Toch kun je met deze mobiele telefoon aardig uit de voeten. Heb je de knoop doorgehakt en wil je deze Apple in je handen kunt houden? Neem dan snel eens een kijkje bij de abonnementen of losse toestellen en zoek het abonnement uit wat bij je past!
Apple De Apple iPad Air 64GB LTE scoort 4.8 uit 5 gebaseerd op 1 beoordeling. Wil je ook een beoordeling schrijven?

Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de Apple iPad Air 64GB LTE:

Ook voor beste Apple iPad Air 64GB LTE tablet informatie kun je hier terecht!

We alle belangrijke specificaties voor je gevonden zodat je gemakkelijk een overzicht krijgt van de mogelijkheden van de Apple iPad Air 64GB LTE kunt overzien.

De Apple iPad Air 64GB LTE is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 478 gram. Deze Apple wordt aangedreven door een A7 64-bit chip met een 1,7 GHz Dual-Core processor. Deze chipset heeft de beschikking over een dual-core processor

De iPad Air 64GB LTE beschikt over een 5 megapixel camera. De selfie camera van 1,2 megapixel kun je ook gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen. Let er wel op dat dit toestel geen uitbreidbaar geheugen heeft en dat je regelmatig de foto's verplaatst naar de computer of de cloud om voldoende ruimte te hebben.

De standbytijd bedraagt naar schatting 500 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • Deze telefoon heeft inmiddels een update naar versie 10
  • 5 megapixel camera en tweede megapixel camera voor videobellen
  • Snelle 64-bit dual-core processor
  • GPS
  • (Relatief) nieuw besturingssysteem: Apple iOS 7 met update naar 10
  • HSPA+, 4G ondersteuning voor supersnel internet
  • Met een 11666 mAh accu kun je meerdere dagen op een acculading doen
  • WiFi

Minpunten

  • Geen uitbreidbaar geheugen
  • Je kunt er niet mee bellen, smsen of whatsappen, wel eventueel videobellen via Facebook, Hangouts of Skype
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Apple iPad Air 64GB LTE ondersteunt diverse netwerken. waarmee je gebruik kunt maken van van het snelle 4G netwerk. De snelheid van 4G is perfect voor intensief gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van thuis. Let er wel op dat het erg snel is en je niet een te klein data abonnement afsluit, want je vliegt er zo doorheen. Thuis of op kantoor kun je ook verbinding maken via WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Apple iPad Air 64GB LTE . Uitbreidbaar geheugen: Nee, geen SD slot. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten is geen probleem.

Met een opslag van 64 GB kun je wel even vooruit. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de tablet even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 9,7 inch touchscreen. De Apple iPad Air 64GB LTE kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 2048 x 1536 pixels. Met 264 pixels per inch is het eXtra High density scherm super scherp en natuurgetrouw. Hier worden je ogen niet moe van!

Besturingssysteem

iOS 7 is de versie van september 2013 voor iPhone, iPad, iPod touch en Apple TV, dat door Apple ontwikkeld is.

Deze telefoon heeft inmiddels een update naar versie 10.

Meer specificaties van de Apple iPad Air 64GB LTE
Heb je een vraag over de Apple iPad Air 64GB LTE dan kun je deze hier stellen