Apple iPhone 5 32GB

Apple iPhone 5 32GB Black T-Mobile 32GB Black T-Mobile 28%
iPhone 5 32GB: Apple iOS 6, met update naar 10, 8 megapixel camera, dual-core, dun, HSPA+/4G (tot 100 Mbit/s), 4 inch, Full HD scherm (326 ppi)

De Apple iPhone 5 32GB is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze Apple.

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Apple iPhone 5 32GB:

De Apple iPhone 5 32GB wordt binnenkort gelanceerd en daarom hebben wij alvast alle specificaties voor je uitgezocht en hieronder neergezet.

De Apple iPhone 5 32GB is een iOS 6-smartphone met een gewicht van 112 gram. Met een dikte van 7.6 millimeter is het toestel niet te dik. De Apple iPhone 5 32GB wordt aangedreven door een Apple A6 chip met deze core verdeling 1,3 GHz Dual-Core.

De iPhone 5 32GB beschikt over een 8 megapixel camera.

De standbytijd bedraagt naar schatting 225 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • Deze telefoon heeft inmiddels een update naar versie 10
  • 8 megapixel camera en tweede 1,3 megapixel camera voor videobellen
  • Dual-core processor
  • Niet te dik met 7.6 millimeter
  • (Relatief) nieuw besturingssysteem: iOS 6 met update naar 10
  • 3G, HSPA+, LTE(4G) ondersteuning voor supersnel internet

Minpunten

  • Met een 1140 mAh accu moet je wellicht tussendoor opladen
  • Geen uitbreidbaar geheugen
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Apple iPhone 5 32GB ondersteunt diverse netwerken. waarmee je gebruik kunt maken van van het sneller 4G netwek. De snelheid van 4G is perfect voor intensief gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van thuis. Let er wel op dat het erg snel is en je niet een te klein data abonnement afsluit, want je vliegt er zo doorheen. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de iPhone 5 32GB is geen probleem.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4 inch touchscreen. De Apple iPhone 5 32GB kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 640 x 1136 pixels. Met 326 pixels per inch is dit Full HD scherm scherp en goed leesbaar op 30 cm afstand. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

Besturingssysteem

iOS (iPhone OS) is het besturingssysteem van de populaire iPhone, iPad, iPod touch en Apple TV, ontwikkeld door Apple.
Versie iOS 6 zal wordt meegeleverd op de iPhone 5 die op 12 september is geintroduceerd en rond 28 september naar Nederland komt.
Er zijn ruim 500.000 apps beschikbaar in de App Store van Apple, de enige officiële software-winkel op het platform. Het is ook mogelijk om de iPhone 3GS, 4, 4S en 5 te updaten naar de nieuwste versie 7.
iOS 6

Deze telefoon heeft inmiddels een update naar versie 10.

Meer specificaties van de Apple iPhone 5 32GB
Heb je een vraag over de Apple iPhone 5 32GB dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel