Apple iPhone 8 Plus 128GB

Apple iPhone 8 Plus 128GB Black 84%
iPhone 8 Plus 128GB: Apple iOS 11, oktober 2017, 12 megapixel camera, Apple A11, dun, HSDPA/4G+ (tot 600 Mbit/s), 128 GB interne opslag, 3GB RAM, 5.5 inch, HD scherm (401 ppi)

De iPhone 8 Plus 128GB is een smartphone uit de topklasse en de mogelijkheden van deze sensationele Apple zijn onbegrensd.
Kan jij ook niet wachten tot je jouw nieuwe iPhone 8 Plus 128GB in je handen kunt houden? Neem dan snel eens een kijkje bij de abonnementen of losse toestellen en zoek het abonnement uit wat bij je past! Deze smartphone kopen is een goede investering.
Apple De Apple iPhone 8 Plus 128GB scoort 4.5 uit 5 gebaseerd op 1 beoordeling. Wil je ook een beoordeling schrijven?

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Apple iPhone 8 Plus 128GB:

Lees hieronder de beschrijving en wie weet is de Apple iPhone 8 Plus 128GB wel wat voor jou!

De Apple iPhone 8 Plus 128GB is gelanceerd in oktober 2017. De smartphone wordt geleverd met een 5,5 inch scherm met een resolutie van 1080 x 1920 pixels.

Deze Apple wordt aangedreven door een Apple A11 64-bit chip met een 2,74 GHz Hexa-Core processor. Met een dikte van 7.5 millimeter is het toestel niet te dik. Deze telefoon weegt 202 gram.

De iPhone 8 Plus 128GB beschikt over een 12 megapixel camera. Dit aantal megapixels is meer dan genoeg om mooie foto's mee af te drukken op canvas of om flink op in te zoomen voor details. De selfie camera van 7 megapixel kun je ook gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen. Let er wel op dat dit toestel geen uitbreidbaar geheugen heeft en dat je regelmatig de foto's verplaatst naar de computer of de cloud om voldoende ruimte te hebben.

De standbytijd bedraagt naar schatting 240 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 12 megapixel camera
  • Niet te dik met 7.5 millimeter
  • Een van de nieuwste besturingssystemen: iOS 11
  • HSDPA, 4G+ ondersteuning voor supersnel internet
  • Voldoende werkgeheugen (3GB)
  • Deze telefoon is draadloos op te laden

Minpunten

  • Met een 2900 mAh accu moet je wellicht tussendoor opladen
  • Geen uitbreidbaar geheugen
  • Wat zwaar om lang mee te bellen
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Apple iPhone 8 Plus 128GB ondersteunt frequenties van internationale netwerken waarmee je gebruik kunt maken van het allersnelste 4G+ netwerk.De snelheid van 4G+ is perfect voor onderweg video kijken via je het mobiele netwerk waarbij de snelheid vaak nog hoger ligt dan de WiFi verbinding thuis. Kies bij dit toestel een flink data pakket. Thuis of op kantoor kun je ook verbinding maken via WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De iPhone 8 Plus 128GB heeft 3072 MB werkgeheugen (3 GB) en 128 GB interne opslag Er is een Lightning aansluiting aanwezig, je kan daar data mee uitwisselen met je PC, Mac of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten is geen probleem.

Maak je veel foto's en video's? Dan kun je met de Apple wel even vooruit. Met een opslag van 128 GB hebben de meeste gebruikers vaak geen opslag problemen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox. Zoals met alle moderne smartphones zijn er legio mogelijkheden voor het installeren van je favoriete multimedia apps zoals Netflix, Facebook of Spotify. Zo kun je onderweg onbezorgd luisteren naar je favoriete muziek of kijken naar een leuke film.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het grote 5,5 inch touchscreen. De Apple iPhone 8 Plus 128GB kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1080 x 1920 pixels. Er wordt beweerd dat het menselijk oog op 30 cm maximaal 477 pixels per inch kan onderscheiden. Met 401 pixels per inch is dit HD scherm super scherp en natuurgetrouw, ook van dichtbij. Hier worden je ogen niet moe van en je kunt de hoogste resolutie beelden makkelijk volgen.

Besturingssysteem

iOS 11 10 is de versie van september 2017 voor iPhone en de iPad, dat door Apple ontwikkeld is. Verbereringen: Nieuwe look App Store, Siri wordt 'slimmer' en krijgt een nieuwe stem. In plaats van te praten is het ook mogelijk te typen tegen Siri. Compleet vernieuwde bedieningspaneel en bestanden app.
iOS 11

Meer specificaties van de Apple iPhone 8 Plus 128GB
Heb je een vraag over de Apple iPhone 8 Plus 128GB dan kun je deze hier stellen


Apple iPhone 8 Plus 128GB los toestel kopen