Archos 40c Titanium 4GB

Archos 40c Titanium Dual sim 47%
Deze telefoon is niet op voorraad
40c Titanium 4GB: Android 4.4, 5 megapixel camera, dual-core, 3G/HSPA+, Dual SIM, 4 inch

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de 40c Titanium 4GB een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze Archos, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!
Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Archos 40c Titanium 4GB:

Wij hebben alle specificaties van de Archos 40c Titanium 4GB je uitgezocht en hieronder neergezet.

De Archos 40c Titanium 4GB is een Android 4.4 (KitKat)-smartphone met een gewicht van 110 gram. Met een dikte van 10 voelt dit toestel wat dik aan met deze afmetingen. Deze Archos wordt aangedreven door een MediaTek MT6572 chip met een 1,3 GHz Dual-Core processor.

De 40c Titanium 4GB beschikt over een 5 megapixel camera. De selfiecamera van 0,3 megapixel kun je ook gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 200 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 5 megapixel camera en tweede 0,3 megapixel camera voor videobellen
  • Dual-core processor
  • 3G, HSPA+ ondersteuning voor snel internet
  • Dual SIM

Minpunten

  • Met een 1450 mAh accu moet je wellicht tussendoor opladen
  • Weinig werkgeheugen voor een Android systeem
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Archos 40c Titanium 4GB ondersteunt 850, 900, 1800, 1900 Mhz frequenties waarmee je gebruik kunt maken van mobiel internetten via HSDPA (iets sneller dan 3G). De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.
Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Archos 40c Titanium 4GB heeft 512 MB werkgeheugen. Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 64 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de 40c Titanium 4GB is geen probleem.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4 inch touchscreen. De Archos 40c Titanium 4GB kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 480 x 800 pixels. Met 233 pixels per inch is dit High density scherm prima en goed leesbaar. Er zijn wel schermen met een grotere resolutie te koop.

Besturingssysteem

Android 4.4 KitKat, aangekondigd eind september 2013 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Je moet deze versie echt zien als een kleine update van de vorige versie en bevat hier en daar wat verbeteringen in het gebruik.
Vooral Google Now heeft een prominentere rol op het toestel. Dit geeft je de mogelijkheid om snel de route op te zoeken als je een afspraak in de agenda hebt staan. Of geeft de tijden weer als je bij het station staat. Daarnaast zijn SMS en MMS ondergebracht in Hangouts.
Android 4.4 Kitkat

Meer specificaties van de Archos 40c Titanium 4GB
Heb je een vraag over de Archos 40c Titanium 4GB dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel