Archos 50F Neon 8GB

Archos Neon 50F Neon 8GB 53%
Deze telefoon is niet op voorraad
50F Neon 8GB: Android 5.1, 8 megapixels, quad-core, dun, 3G/HSDPA, FM-radio, WiFi, Dual SIM, BT, GPS, 5 inch

Wil jij niet teveel uitgeven aan een mobiele telefoon en heb jij niet allerlei toeters en bellen nodig? Dan is de 50F Neon 8GB perfect voor jou.
Voor minder dan 100 euro heb jij deze Archos 50F Neon 8GB in huis.

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Archos 50F Neon 8GB:

Voor het voordeligste aanbod Archos 50F Neon 8GB GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Archos telefoons waaronder de 50F Neon 8GB.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Archos 50F Neon 8GB kunt overzien.

De Archos 50F Neon 8GB is alleen los te koop.

Apparaat & afmetingen

De Archos 50F Neon 8GB is een Android 5.1 (Lollipop)-smartphone met een gewicht van 168 gram. De Archos 50F Neon 8GB wordt aangedreven door een MediaTek MT6580M chip van de alom geloofde fabrikant MediaTek met deze core verdeling 1,3 GHz Quad-Core.

De 50F Neon 8GB beschikt over een 8 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 144 x 72 x 9,4 millimeter. Hiermee is het toestel niet te dik.

De standbytijd bedraagt naar schatting 350 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

 • 8 megapixel camera en tweede 2 megapixel camera voor videobellen
 • Quad-core processor
 • Niet te dik met 9.4 millimeter
 • (Relatief) nieuw besturingssysteem: Android 5.1 (Lollipop)
 • UMTS/3G en HSDPA voor snel internet
 • FM-radio
 • WiFi
 • Dual SIM
 • Batterij kan langer meegaan dan bij toestellen met hoge resolutie schermen

Minpunten

 • Wat zwaar om lang mee te bellen
 • Er zijn toestellen met een hogere resolutie
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Archos 50F Neon 8GB ondersteunt 900, 1800, 1900, 2100 Mhz netwerken. Met de 50F Neon 8GB kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.
Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 240 minuten.

Besturingssysteem

Android 5.1 (Lollipop) is een update van de initiele Lollipop versie. Deze omvat kleine wijzigingen in de prestaties en bugfixes
Android 5.1

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Archos 50F Neon 8GB heeft deze geheugen specificaties: 1024 MB werkgeheugen,. Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 64 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de 50F Neon 8GB is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De 50F Neon 8GB is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De Archos 50F Neon 8GB beschikt over een ingebouwde 8 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 2 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het grote 5 inch touchscreen. De Archos 50F Neon 8GB kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 480 x 854 pixels. Dit TVDPI (Medium High density) scherm heeft een scherpte van 195 pixels per inch, wat het minder geschikt maakt om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de Archos 50F Neon 8GB
Heb je een vraag over de Archos 50F Neon 8GB dan kun je deze hier stellen