Archos 52 Platinum

Archos 52 Platinum 8 Go 52%
Deze telefoon is niet op voorraad
52 Platinum: Android 4.4, 8 megapixel camera, dual-core, dun, HSDPA, 1GB RAM, Dual SIM, 5.2 inch, HD scherm (280 ppi)

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de 52 Platinum een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze Archos, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Archos 52 Platinum:

Wij hebben alle specificaties van de Archos 52 Platinum je uitgezocht en hieronder neergezet.

De Archos 52 Platinum is een Android 4.4 (KitKat)-smartphone met een gewicht van 161 gram. Met een dikte van 8 millimeter is het toestel niet te dik. De Archos 52 Platinum wordt aangedreven door een MediaTek MT6582 chip met een 1,3 GHz Dual-Core processor.

De 52 Platinum beschikt over een 8 megapixel camera.

De standbytijd bedraagt naar schatting 288 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 8 megapixel camera en tweede 2 megapixel camera voor videobellen
  • Dual-core processor
  • Niet te dik met 8 millimeter
  • HSDPA voor snel internet (Geen 3G)
  • Dual SIM

Minpunten

  • Met een 1750 mAh accu moet je wellicht tussendoor opladen
  • Weinig werkgeheugen voor een Android systeem
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Archos 52 Platinum ondersteunt frequenties van internationale netwerken waarmee je gebruik kunt maken van mobiel internetten via HSDPA (iets sneller dan 3G). De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.
Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Archos 52 Platinum heeft 1024 MB werkgeheugen (1 GB). Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 64GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de 52 Platinum is geen probleem.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het grote 5,2 inch touchscreen. De Archos 52 Platinum kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 720 x 1280 pixels. Met 280 pixels per inch is dit HD scherm scherp en goed leesbaar. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

Besturingssysteem

Android 4.4 KitKat, aangekondigd eind september 2013 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Je moet deze versie echt zien als een kleine update van de vorige versie en bevat hier en daar wat verbeteringen in het gebruik.
Vooral Google Now heeft een prominentere rol op het toestel. Dit geeft je de mogelijkheid om snel de route op te zoeken als je een afspraak in de agenda hebt staan. Of geeft de tijden weer als je bij het station staat. Daarnaast zijn SMS en MMS ondergebracht in Hangouts.
Android 4.4 Kitkat

Meer specificaties van de Archos 52 Platinum
Heb je een vraag over de Archos 52 Platinum dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel