Archos 53 Platinum

Archos 53 Platinum Black 46%
Deze telefoon is niet op voorraad
53 Platinum: Android 4.1, 8 megapixel camera, quad-core, dun, 3G/HSUPA, 1GB RAM, Dual SIM, 5.3 inch

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de 53 Platinum een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze Archos, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!
Archos De Archos 53 Platinum scoort 5 uit 5 gebaseerd op 1 beoordeling. Wil je ook een beoordeling schrijven?

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Archos 53 Platinum:

Wil je meer weten over de Archos 53 Platinum? Wij alvast alle specificaties voor je uitgezocht en hieronder neergezet.

De Archos 53 Platinum is een Android 4.1 (Jelly Bean)-smartphone met een gewicht van 190 gram. Met een dikte van 9.25 millimeter is het toestel niet te dik. De Archos 53 Platinum wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 200 MSM8225Q chip met een 1,2 GHz Quad-Core processor.

De 53 Platinum beschikt over een 8 megapixel camera.

De standbytijd bedraagt naar schatting 288 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 8 megapixel camera en tweede 1,9 megapixel camera voor videobellen
  • Quad-core processor
  • Niet te dik met 9.25 millimeter
  • 3G, HSUPA ondersteuning voor snel internet
  • Dual SIM

Minpunten

  • Met een 2800 mAh accu moet je wellicht tussendoor opladen
  • Weinig werkgeheugen voor een Android systeem
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Archos 53 Platinum ondersteunt diverse netwerken. waarmee je gebruik kunt maken van mobiel internetten via HSDPA (iets sneller dan 3G). De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.
Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Archos 53 Platinum heeft 1024 MB werkgeheugen (1 GB). Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de 53 Platinum is geen probleem.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het grote 5,3 inch touchscreen. De Archos 53 Platinum kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 540 x 960 pixels. Dit HD scherm heeft een scherpte van 207 pixels per inch, wat het minder geschikt maakt om er lang naar te kijken.

Besturingssysteem

Android 4.1 Jelly Bean, aangekondigd in september 2012 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gesture mode, Android beam (bestandsuitwisseling) en de belangrijkse functie Google Now. Met Google Now weet je hoe laat de trein vertrekt als je op het perron staat of hoeveel verkeer er op de weg is voordat je vertrekt naar je werk. Waarschijnlijk wordt deze versie geleverd met toestellen die uitkomen in oktober. (het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)
Android 4.1

Meer specificaties van de Archos 53 Platinum
Heb je een vraag over de Archos 53 Platinum dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel