Archos 64 Aluminium

Archos 64 Aluminium 48%
Deze telefoon is niet op voorraad
64 Aluminium: Android 4.2, 8 megapixel camera, quad-core, dun, HSDPA, 1GB RAM, 6.4 inch

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de 64 Aluminium een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze Archos, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Archos 64 Aluminium:

Wil je meer weten over de Archos 64 Aluminium? Wij alvast alle specificaties voor je uitgezocht en hieronder neergezet.

De Archos 64 Aluminium is een Android 4.2 (Jelly Bean)-smartphone met een gewicht van 232 gram. Met een dikte van 9.3 millimeter is het toestel niet te dik. Deze Archos wordt aangedreven door een MediaTek MT6582 chip met een 1,3 GHz Quad-Core processor.

De 64 Aluminium beschikt over een 8 megapixel camera.

De standbytijd bedraagt naar schatting 200 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 8 megapixel camera en tweede 2 megapixel camera voor videobellen
  • Quad-core processor
  • Niet te dik met 9.3 millimeter
  • HSDPA voor snel internet (Geen 3G)

Minpunten

  • Met een 2800 mAh accu moet je wellicht tussendoor opladen
  • Wat zwaar om lang mee te bellen
  • Weinig werkgeheugen voor een Android systeem
  • Er is 4 GB opslagcapaciteit beschikbaar. Voor sommige gebruikers is dat te weinig om veel apps op te slaan.
  • *Tenzij apps te verplaatsen zijn naar de SD kaart
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Archos 64 Aluminium ondersteunt 900, 1800, 1900, 2100 Mhz frequenties waarmee je gebruik kunt maken van mobiel internetten via HSDPA (iets sneller dan 3G). De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Archos 64 Aluminium heeft 1024 MB werkgeheugen (1 GB). Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de 64 Aluminium is geen probleem.

Maak je veel foto's en video's? Dan is de opslag van 4GB minder geschikt. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de telefoon even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het enorme 6,4 inch touchscreen. De Archos 64 Aluminium kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 720 x 1280 pixels. Met 229 pixels per inch is dit HD scherm prima en goed leesbaar. Er zijn wel schermen met een grotere resolutie te koop.

Besturingssysteem

Android 4.2 Jelly Bean, aangekondigd eind oktober 2012 is een oudere versie van het populaire Android OS. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gesture typing, meerdere accounts mogelijk (handig voor tablets), photo sphere (waarmee je fotos aan elkaar kunt plakken), photo beam, resizing widgets (nooit meer een te grote widget zodat het niet past).
Daarnaast is het mogelijk om met een Wireless Display Adapter het beeld van je telefoon of tablet direct op de televisie te laten zien.(het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)
Android 4.2

Meer specificaties van de Archos 64 Aluminium
Heb je een vraag over de Archos 64 Aluminium dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel