Archos A80 XS 8GB + Coverboard

a80 xs white 8gb + azerty coverboard 51%
Deze tablet is niet op voorraad
A80 XS 8GB + Coverboard: Android 4.1, 560 gram, QWERTY, dual-core, WiFi, GPS, 8 inch, MDPI scherm

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de A80 XS 8GB + Coverboard een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze Archos, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!
Archos De Archos A80 XS 8GB + Coverboard scoort 4.8 uit 5 gebaseerd op 1 beoordeling. Wil je ook een beoordeling schrijven?

Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de Archos A80 XS 8GB + Coverboard:

Ook voor beste Archos A80 XS 8GB + Coverboard tablet informatie kun je hier terecht! De A80 XS 8GB + Coverboard is mogelijk uitverkocht of in bestelling bij de leverancier.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Archos A80 XS 8GB + Coverboard kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Archos A80 XS 8GB + Coverboard is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 560 gram.

De A80 XS 8GB + Coverboard beschikt over een 1,3 megapixel camera.

De afmetingen van de tablet zijn 230 x 161 x 8,9 millimeter. Verder beschikt deze tablet over een volledig QWERTY toetsenbord. Je kunt er dus op typen zoals op een computer.

De standbytijd bedraagt naar schatting 770 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • Volledig QWERTY toetsenbord
  • Dual-core processor
  • GPS
  • WiFi
  • Goede batterijduur

Minpunten

  • Geen 3G/HSDPA ondersteuning, alleen WiFi
  • Je kunt er niet mee bellen
  • Whatsapp alleen via Chrome browser via Whatsapp Web
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Archos A80 XS 8GB + Coverboard ondersteunt alleen WiFi netwerken. Met de A80 XS 8GB + Coverboard kun je geen verbinding maken met het internet via het mobiele netwerk. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. Je kunt 9 uur continu video afspelen.

Besturingssysteem

Android 4.1 Jelly Bean, aangekondigd in september 2012 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gesture mode, Android beam (bestandsuitwisseling) en de belangrijkse functie Google Now. Met Google Now weet je hoe laat de trein vertrekt als je op het perron staat of hoeveel verkeer er op de weg is voordat je vertrekt naar je werk. Waarschijnlijk wordt deze versie geleverd met toestellen die uitkomen in oktober. (het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Archos A80 XS 8GB + Coverboard heeft deze geheugen specificaties: . Uitbreidbaar geheugen: Ja, MicroSD tot 32GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De A80 XS 8GB + Coverboard is voorzien van een voicerecorder. We hebben geen verdere multimedia toepassingen gevondenDe Archos A80 XS 8GB + Coverboard beschikt over een ingebouwde 1,3 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 8 inch touchscreen. De Archos A80 XS 8GB + Coverboard kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1024 x 768 pixels. Met 160 pixels per inch is het MDPI (Medium density) scherm matig.

Meer specificaties van de Archos A80 XS 8GB + Coverboard
Heb je een vraag over de Archos A80 XS 8GB + Coverboard dan kun je deze hier stellen