Archos Diamond Plus Full Hd

Archos Diamond Plus 70%
Deze telefoon is niet op voorraad
Diamond Plus Full Hd: Android 5.1, 16.1 megapixel camera, octa-core 64-bit, dun, HSPA+/4G+ (tot 300 Mbit/s), 2GB RAM, Dual SIM, 5.5 inch, HD scherm (400 ppi)

De Diamond Plus Full Hd is een mobiele telefoon uit de middenklasse.
Met deze telefoon kun je aardig uit de voeten. Heb je de knoop doorgehakt en wil je deze Archos in je handen kunt houden? Neem dan snel eens een kijkje bij de abonnementen of losse toestellen en zoek het abonnement uit wat bij je past!

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Archos Diamond Plus Full Hd:

Wij hebben alle specificaties van de Archos Diamond Plus Full Hd je uitgezocht en hieronder neergezet.

De Archos Diamond Plus Full Hd is een touchscreen telefoon met een gewicht van 176 gram. Met een dikte van 8.4 millimeter is het toestel niet te dik. Deze Archos wordt aangedreven door een MediaTek MT6753 64-bit chip met een 1,5 GHz Octa-Core processor.

De Diamond Plus Full Hd beschikt over een 16,1 megapixel camera. Dit aantal megapixels is meer dan genoeg om mooie foto's mee af te drukken op canvas of om flink op in te zoomen voor details. De selfiecamera van 8 megapixel kun je ook gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 400 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 16,1 megapixel camera en tweede 8 megapixel camera voor videobellen
  • 64-bit Octa-core processor
  • Niet te dik met 8.4 millimeter
  • 3G, HSPA+, LTE (4G) en LTE-A(4G+) ondersteuning voor supersnel internet
  • Dual SIM

Minpunten

  • Met een 2850 mAh accu moet je wellicht tussendoor opladen
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Archos Diamond Plus Full Hd ondersteunt diverse netwerken. waarmee je gebruik kunt maken van het allersnelste 4G+ netwerk.De snelheid van 4G+ is perfect voor onderweg video kijken via je het mobiele netwerk waarbij de snelheid vaak nog hoger ligt dan de WiFi verbinding thuis. Kies bij dit toestel een flink data pakket. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.
Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Archos Diamond Plus Full Hd heeft 2048 MB werkgeheugen (2 GB). Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Diamond Plus Full Hd is geen probleem.

Maak je veel foto's en video's? Dan is de opslag van 16GB minder geschikt. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de telefoon even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het grote 5,5 inch touchscreen. De Archos Diamond Plus Full Hd kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1080 x 1920 pixels. Er wordt beweerd dat het menselijk oog op 30 cm maximaal 477 pixels per inch kan onderscheiden. Met 400 pixels per inch is dit HD scherm super scherp en natuurgetrouw, ook van dichtbij. Hier worden je ogen niet moe van en je kunt de hoogste resolutie beelden makkelijk volgen.

Besturingssysteem

Android 5.1 (Lollipop) is een update van de initiele Lollipop versie. Deze omvat kleine wijzigingen in de prestaties en bugfixes
Android 5.1

Meer specificaties van de Archos Diamond Plus Full Hd
Heb je een vraag over de Archos Diamond Plus Full Hd dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel