Archos Diamond S

Archos Diamond S Amoled Blanc 32%
Deze telefoon is niet op voorraad
Diamond S: Android 5.1, 16 megapixel camera, octa-core 64-bit, erg dun, HSDPA/4G+ (tot 300 Mbit/s), Dual SIM, 5 inch, HD scherm (293 ppi)

De Archos Diamond S is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze Archos.

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Archos Diamond S:

De Archos Diamond S wordt binnenkort gelanceerd en daarom hebben wij alvast alle specificaties voor je uitgezocht en hieronder neergezet.

De Archos Diamond S is een Android 5.1 (Lollipop)-smartphone met een gewicht van 118 gram. Met een dikte van 6.5 millimeter is het toestel erg dun, er zijn niet veel toestellen dunner dan deze. De Archos Diamond S wordt aangedreven door een MediaTek MT6753 64-bit chip met deze core verdeling 1,3 GHz Octa-Core.

De Diamond S beschikt over een 16 megapixel camera. Dit aantal megapixels is meer dan genoeg om mooie foto's mee af te drukken op canvas of om flink op in te zoomen voor details. De selfiecamera van 8 megapixel kun je ook gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 72 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 16 megapixel camera en tweede 8 megapixel camera voor videobellen
  • 64-bit Octa-core processor
  • Erg dun met 6.5 millimeter
  • HSDPA, LTE (4G) en LTE-A(4G+) ondersteuning voor supersnel internet
  • Dual SIM

Minpunten

  • Met een 2300 mAh accu moet je wellicht tussendoor opladen
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Archos Diamond S ondersteunt frequenties van internationale netwerken waarmee je gebruik kunt maken van het allersnelste 4G+ netwerk.De snelheid van 4G+ is perfect voor onderweg video kijken via je het mobiele netwerk waarbij de snelheid vaak nog hoger ligt dan de WiFi verbinding thuis. Kies bij dit toestel een flink data pakket. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.
Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Archos Diamond S heeft 2048 MB werkgeheugen (2 GB). Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Diamond S is geen probleem.
Maak je veel foto's en video's? Dan is de opslag van minder geschikt. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de telefoon even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het grote 5 inch touchscreen. De Archos Diamond S kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 720 x 1280 pixels. Met 293 pixels per inch is dit HD scherm scherp en goed leesbaar. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

Besturingssysteem

Android 5.1 (Lollipop) is een update van de initiele Lollipop versie. Deze omvat kleine wijzigingen in de prestaties en bugfixes
Android 5.1

Meer specificaties van de Archos Diamond S
Heb je een vraag over de Archos Diamond S dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel