Asus VivoTab Note 8 32GB

Asus VivoTab 8 - 32GB 58%
Deze tablet is niet op voorraad
VivoTab Note 8 32GB: Windows 8.1 Professional, 380 gram, 5 megapixel camera, quad-core, 2G, WiFi, 8 inch, TVDPI scherm

De Asus VivoTab Note 8 32GB is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze Asus.

Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de Asus VivoTab Note 8 32GB:

Ook voor beste Asus VivoTab Note 8 32GB tablet informatie kun je hier terecht! De VivoTab Note 8 32GB is mogelijk uitverkocht of in bestelling bij de leverancier.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Asus VivoTab Note 8 32GB kunt overzien.

De Asus VivoTab Note 8 32GB is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 380 gram. De Asus VivoTab Note 8 32GB wordt aangedreven door een Intel Atom Z3740 chip met deze core verdeling 1,86 GHz Quad-Core.

De VivoTab Note 8 32GB beschikt over een 5 megapixel camera.

De standbytijd bedraagt naar schatting 400 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 5 megapixel camera en tweede 0,3 megapixel camera voor videobellen
  • Quad-core processor
  • GPS
  • Een van de nieuwste besturingssystemen: Windows 8.1 Professional
  • Alleen internet via GPRS (Geen 3G)
  • Met een 3950 mAh accu zit je niet snel zonder stroom
  • WiFi

Minpunten

  • Geen 3G/HSDPA ondersteuning, alleen WiFi
  • Je kunt er niet mee bellen, whatsappen of SMS'en, wel eventueel videobellen via Skype
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Asus VivoTab Note 8 32GB ondersteunt alleen WiFi frequenties Met de VivoTab Note 8 32GB kun je geen verbinding maken met het internet via het mobiele netwerk. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Asus VivoTab Note 8 32GB . Uitbreidbaar geheugen: Ja, MicroSD tot 64GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de VivoTab Note 8 32GB is geen probleem.
Maak je veel foto's en video's? Dan is de opslag van minder geschikt. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de telefoon even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 8 inch touchscreen. De Asus VivoTab Note 8 32GB kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1024 x 800 pixels. Met 162 pixels per inch is het TVDPI (Medium High density) scherm matig.

Besturingssysteem

Windows 8.1 Professional is het nieuwste mobiele platform van Microsoft. Er zijn al lovende woorden geschreven over de afgelopen maanden. De kern van Windows 8.1 Professional is gebaseerd op de stabiele vorige versies. Het betekent dat deze Windows 8.1 een goede basis heeft mbt gemeenschappelijke netwerken, beveiliging, media, web browser-technologie en een gemeenschappelijk bestandssysteem. Dat vertaalt zich in betere prestaties, meer functies en nieuwe mogelijkheden voor app-ontwikkelaars en hardware fabrikanten om sneller te innoveren.
Windows 8.1 Professional

Meer specificaties van de Asus VivoTab Note 8 32GB
Heb je een vraag over de Asus VivoTab Note 8 32GB dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel