Asus Fonepad 7 FE175CG Dual SIM 4GB

Asus Fonepad 7 FE175CG Dual SIM 4GB Black 40%
Deze telefoon is niet op voorraad
Fonepad 7 FE175CG Dual SIM 4GB: Android 4.3, dual-core, HSDPA, 1GB RAM, Dual SIM, 7 inch

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de Fonepad 7 FE175CG Dual SIM 4GB een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze Asus, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Asus Fonepad 7 FE175CG Dual SIM 4GB:

Wil je meer weten over de Asus Fonepad 7 FE175CG Dual SIM 4GB? Wij alvast alle specificaties voor je uitgezocht en hieronder neergezet.

De Asus Fonepad 7 FE175CG Dual SIM 4GB is een touchscreen telefoon met een gewicht van 290 gram. Met een dikte van 10.7 voelt dit toestel wat dik aan met deze afmetingen. De Asus Fonepad 7 FE175CG Dual SIM 4GB wordt aangedreven door een Intel Atom Z2520 chip met een 1,2 GHz Dual-Core processor.

De Fonepad 7 FE175CG Dual SIM 4GB beschikt over een 1,9 megapixel camera.

De standbytijd bedraagt naar schatting 360 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

 • Dual-core processor
 • HSDPA voor snel internet (Geen 3G)
 • Met een 3950 mAh accu zit je niet snel zonder stroom
 • Dual SIM
 • Batterij kan langer meegaan dan bij toestellen met hoge resolutie schermen

Minpunten

 • Wat zwaar om lang mee te bellen
 • Weinig werkgeheugen voor een Android systeem
 • Er is 4 GB opslagcapaciteit beschikbaar. Voor sommige gebruikers is dat te weinig om veel apps op te slaan.
 • *Tenzij apps te verplaatsen zijn naar de SD kaart
 • Iets te dik met 10.7 millimeter
 • De resolutie is niet zo hoog
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Asus Fonepad 7 FE175CG Dual SIM 4GB ondersteunt frequenties van internationale netwerken waarmee je gebruik kunt maken van mobiel internetten via HSDPA (iets sneller dan 3G). De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.
Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Asus Fonepad 7 FE175CG Dual SIM 4GB heeft 1024 MB werkgeheugen (1 GB). Uitbreidbaar geheugen: Micro SD kaart tot 32 Gb. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen.

Maak je veel foto's en video's? Dan is de opslag van 4GB minder geschikt. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de telefoon even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het enorme 7 inch touchscreen. De Asus Fonepad 7 FE175CG Dual SIM 4GB kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 600 x 1024 pixels. Dit TVDPI (Medium High density) scherm heeft een scherpte van 169 pixels per inch, wat het minder geschikt maakt om er lang naar te kijken.

Besturingssysteem

Android 4.3 Jelly Bean, aangekondigd eind augustus 2013 is een oudere versie van het populaire Android OS. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld. Vooral de mogelijkheid om meerdere gebruikers op gebruikersniveau in te stellen is een grote update. Daarnaast is er ondersteuning voor Bluetooth smart technology om een betere connectie te geven met fitness apparaten en Open GL ES 3.0 (grafische verbeteringen).
Ook zijn er meer DRM API's toegevoegd die het mogelijk maken om content in hogere resolutie te streamen van oa Netfilx.
Android 4.3

Meer specificaties van de Asus Fonepad 7 FE175CG Dual SIM 4GB
Heb je een vraag over de Asus Fonepad 7 FE175CG Dual SIM 4GB dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel