Asus Fonepad 7 ME175CG Dual SIM

Asus Fonepad 7 FE175CG Dual SIM 8GB 48%
Deze telefoon is niet op voorraad
Fonepad 7 ME175CG Dual SIM: Android 4.3, 5 megapixels, dual-core, 3G/HSDPA, WiFi, Dual SIM, GPS, 7 inch

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de Fonepad 7 ME175CG Dual SIM een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze Asus, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Asus Fonepad 7 ME175CG Dual SIM:

Voor het voordeligste aanbod Asus Fonepad 7 ME175CG Dual SIM GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Asus telefoons waaronder de Fonepad 7 ME175CG Dual SIM.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Asus Fonepad 7 ME175CG Dual SIM kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Asus Fonepad 7 ME175CG Dual SIM is een touchscreen telefoon met een gewicht van 340 gram. De Asus Fonepad 7 ME175CG Dual SIM wordt aangedreven door een Intel Atom Z2520 chip met deze core verdeling 1,2 GHz Dual-Core.

De Fonepad 7 ME175CG Dual SIM beschikt over een 5 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 199,5 x 120,8 x 11,35 millimeter. Het toestel kan wat dik zijn met deze afmetingen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 360 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 5 megapixel camera en tweede 1,2 megapixel camera voor videobellen
  • Dual-core processor
  • UMTS/3G en HSDPA voor snel internet
  • WiFi
  • Dual SIM

Minpunten

  • Wat zwaar om lang mee te bellen
  • Iets te dik met 11.35 millimeter
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Asus Fonepad 7 ME175CG Dual SIM ondersteunt 850, 900, 1800, 1900, 2100 Mhz netwerken. Met de Fonepad 7 ME175CG Dual SIM kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.
Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.

Besturingssysteem

Android 4.3 Jelly Bean, aangekondigd eind augustus 2013 is een oudere versie van het populaire Android OS. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld. Vooral de mogelijkheid om meerdere gebruikers op gebruikersniveau in te stellen is een grote update. Daarnaast is er ondersteuning voor Bluetooth smart technology om een betere connectie te geven met fitness apparaten en Open GL ES 3.0 (grafische verbeteringen).
Ook zijn er meer DRM API's toegevoegd die het mogelijk maken om content in hogere resolutie te streamen van oa Netfilx.
Android 4.3

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Asus Fonepad 7 ME175CG Dual SIM heeft deze geheugen specificaties: Deze telefoon heeft 1024 MB werkgeheugen (1 GB). . Uitbreidbaar geheugen: Micro SD kaart tot 32 Gb. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De Fonepad 7 ME175CG Dual SIM is voorzien van een voicerecorder. We hebben geen verdere multimedia toepassingen gevondenDe Asus Fonepad 7 ME175CG Dual SIM beschikt over een ingebouwde 5 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 1,2 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het enorme 7 inch touchscreen. De Asus Fonepad 7 ME175CG Dual SIM kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 800 x 1280 pixels. Met 215 pixels per inch is dit HDPI/HiDPI (High density) scherm prima en goed leesbaar. Er zijn wel schermen met een grotere resolutie te koop.

Meer specificaties van de Asus Fonepad 7 ME175CG Dual SIM
Heb je een vraag over de Asus Fonepad 7 ME175CG Dual SIM dan kun je deze hier stellen