Asus FonePad HD 7 ME372CG 8GB

Asus Fonepad 7 Wit 59%
FonePad HD 7 ME372CG 8GB: Android 4.2, 340 gram, 5 megapixel camera, dual-core, HSPA+, 1GB RAM, WiFi, 7 inch, HD scherm

De Asus FonePad HD 7 ME372CG 8GB is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze Asus.
Asus De Asus FonePad HD 7 ME372CG 8GB scoort 3.6 uit 5 gebaseerd op 2 beoordelingen. Wil je ook een beoordeling schrijven?

Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de Asus FonePad HD 7 ME372CG 8GB:

Ook voor de leukste Asus FonePad HD 7 ME372CG 8GB tablet aanbiedingen kun je hier terecht!
Tabletfacts heeft een uitgebreide verzameling van Asus tablets waaronder de FonePad HD 7 ME372CG 8GB.

We alle belangrijke specificaties voor je gevonden zodat je gemakkelijk een overzicht krijgt van de mogelijkheden van de Asus FonePad HD 7 ME372CG 8GB kunt overzien.

De Asus FonePad HD 7 ME372CG 8GB is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 340 gram. Deze Asus wordt aangedreven door een Intel Atom Z2560 chip met een 1,6 GHz Dual-Core processor. Deze chipset heeft de beschikking over een dual-core processor waarbij het werkgeheugen 1024 MB bedraagt.

De FonePad HD 7 ME372CG 8GB beschikt over een 5 megapixel camera. De selfie camera van 1,2 megapixel kun je ook gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 360 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

 • 5 megapixel camera en tweede megapixel camera voor videobellen
 • Dual-core processor
 • GPS
 • HSPA+ ondersteuning voor snel internet
 • Met een 3950 mAh accu zit je niet snel zonder stroom
 • WiFi
 • Met deze tablet kun je bellen, whatsappen en SMS'en

Minpunten

  Bekijk alle specificaties

  Bel- & datafuncties

  De Asus FonePad HD 7 ME372CG 8GB ondersteunt diverse netwerken. waarmee je gebruik kunt maken van mobiel internetten via HSDPA (iets sneller dan 3G). De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je ook verbinding maken via WiFi.

  Geheugen en aansluitmogelijkheden

  De Asus FonePad HD 7 ME372CG 8GB heeft 1024 MB werkgeheugen (1 GB). . Uitbreidbaar geheugen: Micro SD kaart tot 64 Gb. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten is geen probleem.

  Sla je veel video's op? Dan is de opslag van 8 GB minder geschikt. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de tablet even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.

  Scherm & bediening

  De bediening van de tablet vindt plaats via het 7 inch touchscreen. De Asus FonePad HD 7 ME372CG 8GB kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1280 x 800 pixels. Met 215 pixels per inch is het High density scherm super scherp en natuurgetrouw. Hier worden je ogen niet moe van!

  Besturingssysteem

  Android 4.2 Jelly Bean, aangekondigd eind oktober 2012 is een oudere versie van het populaire Android OS. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld.
  Toegevoegde nieuwe functies zijn gesture typing, meerdere accounts mogelijk (handig voor tablets), photo sphere (waarmee je fotos aan elkaar kunt plakken), photo beam, resizing widgets (nooit meer een te grote widget zodat het niet past).
  Daarnaast is het mogelijk om met een Wireless Display Adapter het beeld van je telefoon of tablet direct op de televisie te laten zien.(het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten).

  Meer specificaties van de Asus FonePad HD 7 ME372CG 8GB
  Heb je een vraag over de Asus FonePad HD 7 ME372CG 8GB dan kun je deze hier stellen


  Asus FonePad HD 7 ME372CG 8GB los toestel kopen