Asus MeMo Pad 7 ME572C

MeMo Pad 7 ME572 Goud ME572C-1G011A 60%
Deze tablet is niet op voorraad
MeMo Pad 7 ME572C: Android 4.4, 270 gram, 5 megapixels, quad-core, WiFi, GPS, 7 inch, superscherp XXHDPI scherm

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de MeMo Pad 7 ME572C een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze Asus, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!
Asus De Asus MeMo Pad 7 ME572C scoort 4.7 uit 5 gebaseerd op 1 beoordeling. Wil je ook een beoordeling schrijven?

Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de Asus MeMo Pad 7 ME572C:

Ook voor beste Asus MeMo Pad 7 ME572C tablet informatie kun je hier terecht! De MeMo Pad 7 ME572C is mogelijk uitverkocht of in bestelling bij de leverancier.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Asus MeMo Pad 7 ME572C kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Asus MeMo Pad 7 ME572C is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 270 gram. De Asus MeMo Pad 7 ME572C wordt aangedreven door een Intel Atom chip met deze core verdeling 1,83 GHz Quad-Core.

De MeMo Pad 7 ME572C beschikt over een 5 megapixel camera.

De afmetingen van de tablet zijn 200 x 114 x 8,3 millimeter.

De standbytijd bedraagt naar schatting 360 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 5 megapixel camera en tweede 2 megapixel camera voor videobellen
  • Quad-core processor
  • GPS
  • WiFi

Minpunten

  • Geen 3G/HSDPA ondersteuning, alleen WiFi
  • Je kunt er niet mee bellen, wel eventueel videobellen via Skype
  • Whatsapp alleen via Chrome browser via Whatsapp Web
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Asus MeMo Pad 7 ME572C ondersteunt alleen WiFi netwerken. Met de MeMo Pad 7 ME572C kun je geen verbinding maken met het internet via het mobiele netwerk. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. Je kunt 7 uur continu video afspelen.

Besturingssysteem

Android 4.4 KitKat, aangekondigd eind september 2013 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Je moet deze versie echt zien als een kleine update van de vorige versie en bevat hier en daar wat verbeteringen in het gebruik.
Vooral Google Now heeft een prominentere rol op het toestel. Dit geeft je de mogelijkheid om snel de route op te zoeken als je een afspraak in de agenda hebt staan. Of geeft de tijden weer als je bij het station staat. Daarnaast zijn SMS en MMS ondergebracht in Hangouts.
Android 4.4 Kitkat

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Asus MeMo Pad 7 ME572C heeft deze geheugen specificaties: Deze telefoon heeft 2048 MB werkgeheugen (2 GB). . Uitbreidbaar geheugen: microSD kaart tot 64 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De MeMo Pad 7 ME572C is voorzien van een voicerecorder. We hebben geen verdere multimedia toepassingen gevondenDe Asus MeMo Pad 7 ME572C beschikt over een ingebouwde 5 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 2 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 7 inch touchscreen. De Asus MeMo Pad 7 ME572C kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1200 x 1920 pixels. Met 323 pixels per inch is het XXHDPI (eXtra eXtra High density) scherm super scherp en natuurgetrouw. Hier worden je ogen niet moe van!

Meer specificaties van de Asus MeMo Pad 7 ME572C
Heb je een vraag over de Asus MeMo Pad 7 ME572C dan kun je deze hier stellen