Asus MeMO Pad 7 ME70C

ASUS MeMO Pad ME70C-1A003A 48%
Deze tablet is niet op voorraad
MeMO Pad 7 ME70C: Android 4.3, 275 gram, quad-core, 2G, WiFi, 7 inch, TVDPI scherm

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de MeMO Pad 7 ME70C een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze Asus, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!

Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de Asus MeMO Pad 7 ME70C:

Ook voor beste Asus MeMO Pad 7 ME70C tablet informatie kun je hier terecht! De MeMO Pad 7 ME70C is mogelijk uitverkocht of in bestelling bij de leverancier.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Asus MeMO Pad 7 ME70C kunt overzien.

De Asus MeMO Pad 7 ME70C is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 275 gram. De Asus MeMO Pad 7 ME70C wordt aangedreven door een Intel Atom chip met deze core verdeling 1,2 GHz Quad-Core.

De MeMO Pad 7 ME70C beschikt over een 2 megapixel camera.

De standbytijd bedraagt naar schatting 360 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • Quad-core processor
  • GPS
  • Alleen internet via GPRS (Geen 3G)
  • Met een 4270 mAh accu zit je niet snel zonder stroom
  • WiFi

Minpunten

  • Geen 3G/HSDPA ondersteuning, alleen WiFi
  • Je kunt er niet mee bellen, wel eventueel videobellen via Skype
  • Whatsapp alleen via Chrome browser via Whatsapp Web
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Asus MeMO Pad 7 ME70C ondersteunt alleen WiFi frequenties Met de MeMO Pad 7 ME70C kun je geen verbinding maken met het internet via het mobiele netwerk. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Asus MeMO Pad 7 ME70C heeft 1024 MB werkgeheugen (1 GB). Uitbreidbaar geheugen: microSD kaart tot 64 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 7 inch touchscreen. De Asus MeMO Pad 7 ME70C kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 600 x 1024 pixels. Met 169 pixels per inch is het TVDPI (Medium High density) scherm matig.

Besturingssysteem

Android 4.3 Jelly Bean, aangekondigd eind augustus 2013 is een oudere versie van het populaire Android OS. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld. Vooral de mogelijkheid om meerdere gebruikers op gebruikersniveau in te stellen is een grote update. Daarnaast is er ondersteuning voor Bluetooth smart technology om een betere connectie te geven met fitness apparaten en Open GL ES 3.0 (grafische verbeteringen).
Ook zijn er meer DRM API's toegevoegd die het mogelijk maken om content in hogere resolutie te streamen van oa Netfilx.
Android 4.3

Meer specificaties van de Asus MeMO Pad 7 ME70C
Heb je een vraag over de Asus MeMO Pad 7 ME70C dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel