Asus PadFone Infinity 64GB A80

Asus PadFone Infinity 64BG 73%
Deze telefoon is niet op voorraad
PadFone Infinity 64GB A80: Android 4.2, 13 megapixels, quad-core, HSPA+(3.75G)/LTE(4G), WiFi, BT, GPS, 5 inch, superscherp Full HD scherm (441 ppi)

De PadFone Infinity 64GB A80 is een mobiele telefoon uit de middenklasse.
Met deze telefoon kun je aardig uit de voeten. Heb je de knoop doorgehakt en wil je deze Asus in je handen kunt houden? Neem dan snel eens een kijkje bij de abonnementen of losse toestellen en zoek het abonnement uit wat bij je past!
Asus De Asus PadFone Infinity 64GB A80 scoort 5 uit 5 gebaseerd op 1 beoordeling. Wil je ook een beoordeling schrijven?

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Asus PadFone Infinity 64GB A80:

Voor het voordeligste aanbod Asus PadFone Infinity 64GB A80 GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Asus telefoons waaronder de PadFone Infinity 64GB A80.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Asus PadFone Infinity 64GB A80 kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Asus PadFone Infinity 64GB A80 is een Android 4.2 (Jelly Bean)-smartphone met een gewicht van 140 gram. De Asus PadFone Infinity 64GB A80 wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon S600 chip van de alom geloofde fabrikant Qualcomm met deze core verdeling 1,7 GHz Quad-Core.

De PadFone Infinity 64GB A80 beschikt over een 13 megapixel camera. Dit aantal megapixels is meer dan genoeg om mooie foto's af te drukken op canvas of om flink op in te zoomen voor details. Let er wel op dat dit toestel geen uitbreidbaar geheugen heeft en dat je regelmatig de foto's verplaatst naar op de computer om genoeg ruimte te hebben.


De afmetingen van de telefoon moeten we nog opmeten.

De standbytijd bedraagt naar schatting 500 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 13 megapixel camera en tweede 2,2 megapixel camera voor videobellen
  • Quad-core processor
  • 3G, HSPA+, LTE(4G) ondersteuning voor supersnel internet
  • WiFi
  • Goede batterijduur

Minpunten

  • Geen uitbreidbaar geheugen
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Asus PadFone Infinity 64GB A80 ondersteunt diverse netwerken. Met de PadFone Infinity 64GB A80 kun je razendsnel mobiel internetten dankzij de 4G ondersteuning. De snelheid van 4G is perfect voor intensief gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van thuis. Let er wel op dat het erg snel is en je niet een te klein data abonnement afsluit, want je vliegt er zo doorheen. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 1100 minuten.

Besturingssysteem

Android 4.2 Jelly Bean, aangekondigd eind oktober 2012 is een oudere versie van het populaire Android OS. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gesture typing, meerdere accounts mogelijk (handig voor tablets), photo sphere (waarmee je fotos aan elkaar kunt plakken), photo beam, resizing widgets (nooit meer een te grote widget zodat het niet past).
Daarnaast is het mogelijk om met een Wireless Display Adapter het beeld van je telefoon of tablet direct op de televisie te laten zien.(het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)
Android 4.2

Geheugen en aansluitmogelijkheden

Deze telefoon heeft 2048 MB, 32 GB interne opslag werkgeheugen (2 GB). Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de PadFone Infinity 64GB A80 is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

We hebben geen verdere multimedia toepassingen gevondenDe Asus PadFone Infinity 64GB A80 beschikt over een ingebouwde 13 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 2,2 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het grote 5 inch touchscreen. De Asus PadFone Infinity 64GB A80 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1920 x 1080 pixels. Er wordt beweerd dat het menselijk oog op 30 cm maximaal 477 pixels per inch kan onderscheiden. Met 441 pixels per inch is dit Full HD scherm super scherp en natuurgetrouw, ook van dichtbij. Hier worden je ogen niet moe van en je kunt de hoogste resolutie beelden makkelijk volgen.

Meer specificaties van de Asus PadFone Infinity 64GB A80
Heb je een vraag over de Asus PadFone Infinity 64GB A80 dan kun je deze hier stellen