Asus PadFone Infinity 64GB A80

Asus PadFone Infinity 64BG 65%
Deze telefoon is niet op voorraad
PadFone Infinity 64GB A80: Android 4.2, 13 megapixel camera, quad-core, HSPA+/4G, 5 inch, Full HD scherm (441 ppi)

De PadFone Infinity 64GB A80 is een mobiele telefoon uit de middenklasse.
Met deze telefoon kun je aardig uit de voeten. Heb je de knoop doorgehakt en wil je deze Asus in je handen kunt houden? Neem dan snel eens een kijkje bij de abonnementen of losse toestellen en zoek het abonnement uit wat bij je past!
Asus De Asus PadFone Infinity 64GB A80 scoort 5 uit 5 gebaseerd op 1 beoordeling. Wil je ook een beoordeling schrijven?

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Asus PadFone Infinity 64GB A80:

De Asus PadFone Infinity 64GB A80 wordt binnenkort gelanceerd en daarom hebben wij alvast alle specificaties voor je uitgezocht en hieronder neergezet.

De Asus PadFone Infinity 64GB A80 is een Android 4.2 (Jelly Bean)-smartphone met een gewicht van 140 gram. De Asus PadFone Infinity 64GB A80 wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon S600 chip met deze core verdeling 1,7 GHz Quad-Core.

De PadFone Infinity 64GB A80 beschikt over een 13 megapixel camera. Dit aantal megapixels is meer dan genoeg om mooie foto's mee af te drukken op canvas of om flink op in te zoomen voor details. De selfiecamera van 2,2 megapixel kun je ook gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen. Let er wel op dat dit toestel geen uitbreidbaar geheugen heeft en dat je regelmatig de foto's verplaatst naar de computer of de cloud om voldoende ruimte te hebben.

De standbytijd bedraagt naar schatting 500 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 13 megapixel camera en tweede 2,2 megapixel camera voor videobellen
  • Quad-core processor
  • 3G, HSPA+, LTE(4G) ondersteuning voor supersnel internet

Minpunten

  • Met een 2400 mAh accu moet je wellicht tussendoor opladen
  • Geen uitbreidbaar geheugen
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Asus PadFone Infinity 64GB A80 ondersteunt diverse netwerken. waarmee je gebruik kunt maken van van het sneller 4G netwek. De snelheid van 4G is perfect voor intensief gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van thuis. Let er wel op dat het erg snel is en je niet een te klein data abonnement afsluit, want je vliegt er zo doorheen. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

heeft 2048 MB, 32 GB interne opslag werkgeheugen (2 GB)Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de PadFone Infinity 64GB A80 is geen probleem.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het grote 5 inch touchscreen. De Asus PadFone Infinity 64GB A80 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1920 x 1080 pixels. Er wordt beweerd dat het menselijk oog op 30 cm maximaal 477 pixels per inch kan onderscheiden. Met 441 pixels per inch is dit Full HD scherm super scherp en natuurgetrouw, ook van dichtbij. Hier worden je ogen niet moe van en je kunt de hoogste resolutie beelden makkelijk volgen.

Besturingssysteem

Android 4.2 Jelly Bean, aangekondigd eind oktober 2012 is een oudere versie van het populaire Android OS. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gesture typing, meerdere accounts mogelijk (handig voor tablets), photo sphere (waarmee je fotos aan elkaar kunt plakken), photo beam, resizing widgets (nooit meer een te grote widget zodat het niet past).
Daarnaast is het mogelijk om met een Wireless Display Adapter het beeld van je telefoon of tablet direct op de televisie te laten zien.(het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)
Android 4.2

Meer specificaties van de Asus PadFone Infinity 64GB A80
Heb je een vraag over de Asus PadFone Infinity 64GB A80 dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel