Asus Transformer Infinity TF701 32 GB

ASUS Transformer Pad TF701T-1B006A Grey 48%
Deze tablet is niet op voorraad
Transformer Infinity TF701 32 GB: Android 4.2, 585 gram, 5 megapixels, QWERTY, quad-core, 10.1 inch touchscreen, WiFi, BT, GPS, 2e camera, superscherp scherm

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de Transformer Infinity TF701 32 GB een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze Asus, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!

Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de Asus Transformer Infinity TF701 32 GB:

Ook voor de leukste Asus Transformer Infinity TF701 + Dock 32 GB tablet aanbiedingen kun je hier terecht!
Tabletfacts heeft een uitgebreide verzameling van Asus tablets waaronder de Transformer Infinity TF701 + Dock 32 GB.Deze tablet is alleen los te koop.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Asus Transformer Infinity TF701 + Dock 32 GB kunt overzien.

De Asus Transformer Infinity TF701 draait op Android 4.2 en blinkt uit in kracht, snelheid en beeldkwaliteit. De tablet heeft een 10 inch Full HD-scherm.

Apparaat & afmetingen

De Asus Transformer Infinity TF701 + Dock 32 GB is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 585 gram.
De Transformer Infinity TF701 + Dock 32 GB beschikt over een 5 megapixel camera.
De afmetingen van de tablet zijn 263 x 180 x 8,9 millimeter. Verder beschikt deze tablet over een volledig QWERTY toetsenbord. Je kunt er dus op typen zoals op een computer. De standbytijd bedraagt 1200 uur.

Pluspunten

Bekijk alle specificaties
 • 5 Megapixelcamera en tweede 1,2 megapixel camera voor videobellen
 • Volledig QWERTY toetsenbord
 • Supersnelle Quad-core processor voor multitasking
 • GPS
 • Groot 10,1 inch touchscreen.
 • Een van de nieuwste besturingssystemen: Android 4.2 (Jelly Bean)
 • Veel werkgeheugen, dus lekker snel
 • WiFi
 • Goede batterijduur

Minpunten

 • Geen UMTS en HSDPA ondersteuning, alleen WiFi
 • Je kunt er niet mee bellen, whatsappen of SMS'en, wel eventueel videobellen via Skype

Bel- & datafuncties

De Asus Transformer Infinity TF701 + Dock 32 GB ondersteunt alleen WiFi netwerken. Met de Transformer Infinity TF701 + Dock 32 GB kun je geen verbinding maken met het internet via het mobiele netwerk. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. Je kunt 18 uur continu video afspelen.

Besturingssysteem

Android 4.2 Jelly Bean, aangekondigd eind oktober 2012 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gesture typing, meerdere accounts mogelijk (handig voor tablets), photo sphere (waarmee je fotos aan elkaar kunt plakken), photo beam, resizing widgets (nooit meer een te grote widget zodat het niet past).
Daarnaast is het mogelijk om met een Wireless Display Adapter het beeld van je telefoon of tablet direct op de televisie te laten zien.(het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Asus Transformer Infinity TF701 + Dock 32 GB heeft deze geheugen specificaties, Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 64 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop (niet alle telefoons). Ook wordt deze vaak gebruikt om het toestel op te laden. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Transformer Infinity TF701 + Dock 32 GB is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De Transformer Infinity TF701 + Dock 32 GB is voorzien van een voicerecorder. Helaas is er geen ingebouwde FM radio. De Asus Transformer Infinity TF701 + Dock 32 GB beschikt over een ingebouwde 5 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 1,2 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 10,1 inch touchscreen. De Asus Transformer Infinity TF701 + Dock 32 GB kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1600 x 2560 pixels. Met 299 pixels per inch is het scherm super scherp en natuurgetrouw. Hier worden je ogen niet moe van!

Meer specificaties van de Asus Transformer Infinity TF701 + Dock 32 GB
Heb je een vraag over de Asus Transformer Infinity TF701 + Dock 32 GB dan kun je deze hier stellen