Auro Utano U300 Outdoor

U300 Outdoor 6%
Deze telefoon is niet op voorraad
U300 Outdoor: IP56, Stofvast en bestand tegen krachtige waterstralen, Robuust, FM-radio, BT, 1.7 inch

De Auro Utano U300 Outdoor is geschikt voor de meest extreme omgevingen. Deze "rugged" phone is uitermate geschikt voor actieve outdoor mensen, en voor mensen in de bouw of transport. Ze kunnnen tegen een stootje en zijn niet vatbaar voor stof.


Meer robuste toestellen bekijken?
Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Auro Utano U300 Outdoor:

Voor het voordeligste aanbod Auro Utano U300 Outdoor GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Auro Utano telefoons waaronder de U300 Outdoor.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Auro Utano U300 Outdoor kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Auro Utano U300 Outdoor is een candybar telefoon met een gewicht van 97 gram.

De afmetingen van de telefoon zijn 113 x 51,8 x 17 millimeter. Verder beschikt deze telefoon over toetsen om gemakkelijk te SMS'en. Het gaat wel vaak ten koste van de schermgrootte.

De standbytijd bedraagt naar schatting 200 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • Licht toestel
  • Tough phone
  • IP56-certificering
  • Stofbescherming en waterbestendig
  • FM-radio
  • Batterij kan langer meegaan dan bij toestellen met hoge resolutie schermen

Minpunten

  • Geen smartphone, minder updates en vaak geen app store of market
  • Geen uitbreidbaar geheugen
  • De resolutie is niet zo hoog
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Auro Utano U300 Outdoor ondersteunt 800, 900, 1800, 1900 Mhz netwerken. Met de U300 Outdoor kun je verbinding maken met internet via GSM 2G. Dit is gelijk aan inbellen en niet zo snel als 3G/HSDPA. Met de Auro Utano U300 Outdoor kun je SMS'jes ontvangen en versturen, er is geen ondersteuning voor MMS, ofwel multimedia berichten. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 120 minuten.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Auro Utano U300 Outdoor heeft deze geheugen specificaties: . Uitbreidbaar geheugen: Nee. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de U300 Outdoor is geen probleem.

Multimedia

Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. .

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 1,7 inch touchscreen. De Auro Utano U300 Outdoor kan tot Monochroom kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 128 x 64 pixels. Dit LDPI (Low density) scherm heeft een scherpte van 84 pixels per inch, wat het minder geschikt maakt om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de Auro Utano U300 Outdoor
Heb je een vraag over de Auro Utano U300 Outdoor dan kun je deze hier stellen