BCom Rough Pro EX-SM14A

BCom Rough Pro EX-SM14A blauw 57%
Rough Pro EX-SM14A: Android 4.4, IP68, Schok/Stofdicht en zeer waterdicht, Robuust, ATEX 1/21, 8 megapixels, quad-core, 3G/HSDPA, WiFi, Dual SIM, BT, GPS, 4.5 inch, superscherp Full HD scherm (326 ppi)

De BCom Rough Pro EX-SM14A is geschikt voor de meest extreme omgevingen. Deze "rugged" phone is uitermate geschikt voor actieve outdoor mensen, en voor mensen in de bouw of transport. Ze kunnnen tegen een stootje en zijn niet vatbaar voor stof.


Meer robuste toestellen bekijken?
Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de BCom Rough Pro EX-SM14A:

Voor het voordeligste aanbod BCom Rough Pro EX-SM14A GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van BCom telefoons waaronder de Rough Pro EX-SM14A.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de BCom Rough Pro EX-SM14A kunt overzien.

De BCom Rough Pro EX-SM14A is alleen los te koop.

Apparaat & afmetingen

De BCom Rough Pro EX-SM14A is een Android 4.4 (KitKat)-smartphone met een gewicht van 209 gram. De BCom Rough Pro EX-SM14A wordt aangedreven door een MediaTek MT6589T chip van de alom geloofde fabrikant MediaTek met deze core verdeling 1,5 GHz Quad-Core.

De Rough Pro EX-SM14A beschikt over een 8 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 148 x 76 x 18 millimeter. Het toestel kan wat dik zijn met deze afmetingen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 72 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 8 megapixel camera en tweede 2 megapixel camera voor videobellen
  • Quad-core processor
  • UMTS/3G en HSDPA voor snel internet
  • WiFi
  • Dual SIM

Minpunten

  • Wat zwaar om lang mee te bellen
  • Iets te dik met 18 millimeter
  • Geen FM-radio
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De BCom Rough Pro EX-SM14A ondersteunt 850, 900, 1800, 1900, 2100 Mhz netwerken. Met de Rough Pro EX-SM14A kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.
Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 360 minuten.

Besturingssysteem

Android 4.4 KitKat, aangekondigd eind september 2013 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Je moet deze versie echt zien als een kleine update van de vorige versie en bevat hier en daar wat verbeteringen in het gebruik.
Vooral Google Now heeft een prominentere rol op het toestel. Dit geeft je de mogelijkheid om snel de route op te zoeken als je een afspraak in de agenda hebt staan. Of geeft de tijden weer als je bij het station staat. Daarnaast zijn SMS en MMS ondergebracht in Hangouts.
Android 4.4 Kitkat

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De BCom Rough Pro EX-SM14A heeft deze geheugen specificaties: Deze telefoon heeft 1024 MB werkgeheugen (1 GB). . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Rough Pro EX-SM14A is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De Rough Pro EX-SM14A is voorzien van een voicerecorder. We hebben geen verdere multimedia toepassingen gevondenDe BCom Rough Pro EX-SM14A beschikt over een ingebouwde 8 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 2 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4,5 inch touchscreen. De BCom Rough Pro EX-SM14A kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 720 x 1280 pixels. Er wordt beweerd dat het menselijk oog op 30 cm maximaal 477 pixels per inch kan onderscheiden. Met 326 pixels per inch is dit Full HD scherm super scherp en natuurgetrouw, ook van dichtbij. Hier worden je ogen niet moe van en je kunt de hoogste resolutie beelden makkelijk volgen.

Meer specificaties van de BCom Rough Pro EX-SM14A
Heb je een vraag over de BCom Rough Pro EX-SM14A dan kun je deze hier stellen


BCom Rough Pro EX-SM14A los toestel kopen