BCom Rough Pro EX-SM14A

BCom Rough Pro EX-SM14A blauw 52%
Deze telefoon is niet op voorraad
Rough Pro EX-SM14A: Android 4.4, IP68, Schok/Stofdicht en zeer waterdicht, Robuust, ATEX 1/21, 8 megapixel camera, quad-core, 3G/HSPA+, 1GB RAM, Dual SIM, 4.5 inch, HD scherm (326 ppi)

De BCom Rough Pro EX-SM14A is geschikt voor de meest extreme omgevingen. Deze "rugged" phone is uitermate geschikt voor actieve outdoor mensen, en voor mensen in de bouw of transport. Ze kunnnen tegen een stootje en zijn niet vatbaar voor stof.

Meer robuste toestellen bekijken?
Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de BCom Rough Pro EX-SM14A:

Wil je meer weten over de BCom Rough Pro EX-SM14A? Wij alvast alle specificaties voor je uitgezocht en hieronder neergezet.

De BCom Rough Pro EX-SM14A is een Android 4.4 (KitKat)-smartphone met een gewicht van 209 gram. Robuuste telefoons zijn vaak een stuk dikker dan de gewone smartphones, zo ook dit toestel met een dikte van 18 millimeter. Deze BCom wordt aangedreven door een MediaTek MT6589T chip met een 1,5 GHz Quad-Core processor.

De Rough Pro EX-SM14A beschikt over een 8 megapixel camera. De selfiecamera van 2 megapixel kun je ook gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 72 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 8 megapixel camera en tweede 2 megapixel camera voor videobellen
  • Quad-core processor
  • 3G, HSPA+ ondersteuning voor snel internet
  • Dual SIM

Minpunten

  • Met een 1900 mAh accu moet je wellicht tussendoor opladen
  • Wat zwaar om lang mee te bellen
  • Weinig werkgeheugen voor een Android systeem
  • Iets te dik met 18 millimeter
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De BCom Rough Pro EX-SM14A ondersteunt frequenties van internationale netwerken waarmee je gebruik kunt maken van mobiel internetten via HSDPA (iets sneller dan 3G). De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.
Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De BCom Rough Pro EX-SM14A heeft 1024 MB werkgeheugen (1 GB). Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Rough Pro EX-SM14A is geen probleem.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4,5 inch touchscreen. De BCom Rough Pro EX-SM14A kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 720 x 1280 pixels. Met 326 pixels per inch is dit HD scherm scherp en goed leesbaar op 30 cm afstand. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

Besturingssysteem

Android 4.4 KitKat, aangekondigd eind september 2013 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Je moet deze versie echt zien als een kleine update van de vorige versie en bevat hier en daar wat verbeteringen in het gebruik.
Vooral Google Now heeft een prominentere rol op het toestel. Dit geeft je de mogelijkheid om snel de route op te zoeken als je een afspraak in de agenda hebt staan. Of geeft de tijden weer als je bij het station staat. Daarnaast zijn SMS en MMS ondergebracht in Hangouts.
Android 4.4 Kitkat

Meer specificaties van de BCom Rough Pro EX-SM14A
Heb je een vraag over de BCom Rough Pro EX-SM14A dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel