BlackBerry Bold 9000

Blackberry Bold 9000 30%
Bold 9000: BlackBerry OS 4, 3G/HSDPA, Candybar formaat, WiFi, BT, GPS

Wil jij af en toe een foto maken, maar gebruik je deze alleen op je mobiel, dan is de BlackBerry Bold 9000 een goed toestel voor jou. De BlackBerry Bold 9000 is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze BlackBerry.

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de BlackBerry Bold 9000:

Voor het voordeligste aanbod BlackBerry Bold 9000 GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van BlackBerry telefoons waaronder de Bold 9000.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de BlackBerry Bold 9000 kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De BlackBerry Bold 9000 is een candybar telefoon met een gewicht van 133 gram.

De Bold 9000 beschikt over een 2 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 114 x 66 x 14 millimeter. Verder beschikt deze telefoon over toetsen om gemakkelijk te SMS'en. Het gaat wel vaak ten koste van de schermgrootte.

De standbytijd bedraagt naar schatting 310 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • UMTS/3G en HSDPA voor snel internet
  • Candybar formaat
  • WiFi

Minpunten

  • Geen FM-radio
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De BlackBerry Bold 9000 ondersteunt 850, 900, 1800, 1900 Mhz netwerken. Met de Bold 9000 kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 300 minuten.

Besturingssysteem

BlackBerry OS is een eigen mobiel besturingssysteem, ontwikkeld door Research In Motion (RIM) voor het BlackBerry-lijn van handheld apparaten. Het besturingssysteem biedt multitasking en ondersteunt speciale invoerapparaten waaronder het draaiwiel, trackball, de trackpad en touchscreen.
Blackberry OS 4

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De BlackBerry Bold 9000 heeft deze geheugen specificaties: Deze telefoon heeft 1024 MB werkgeheugen (1 GB). . Uitbreidbaar geheugen: 1. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Bold 9000 is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De Bold 9000 is voorzien van een voicerecorder. We hebben geen verdere multimedia toepassingen gevondenDe BlackBerry Bold 9000 beschikt over een ingebouwde 2 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen.

Scherm & bediening

De BlackBerry Bold 9000 kan tot 65 duizend kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 480 x 320 pixels.

Meer specificaties van de BlackBerry Bold 9000
Heb je een vraag over de BlackBerry Bold 9000 dan kun je deze hier stellen