BlackBerry Z10

Blackberry Z10 Black 57%
Z10: BlackBerry OS 10, 8 megapixels, dual-core, dun, HSPA+(3.75G)/LTE(4G), WiFi, BT, GPS, 4.2 inch, superscherp Full HD scherm (356 ppi)

De BlackBerry Z10 is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze BlackBerry.
BlackBerry De BlackBerry Z10 scoort 4.6 uit 5 gebaseerd op 4 beoordelingen. Wil je ook een beoordeling schrijven?

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de BlackBerry Z10:

Voor het voordeligste aanbod BlackBerry Z10 GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van BlackBerry telefoons waaronder de Z10.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de BlackBerry Z10 kunt overzien.

De BlackBerry Z10 is alleen los te koop.

Ervaar BlackBerry Flow

Ervaar een volledig nieuwe manier om uw smartphone te gebruiken. Een nieuwe ervaring waarbij functies en apps naadloos samenwerken en uw manier van denken delen zodat u taken gemakkelijker en sneller kunt afmaken. Ontdek BlackBerry Z10, ontworpen om u in beweging te houden.

BlackBerry Hub

Werp een blik in BlackBerry Hub vanuit welke app dan ook. Zo kunt u al uw berichten en gesprekken in één vloeiende beweging doorlopen. De hub is een handige app waarin alle informatie en updates van uw contactpersonen (adresboek, BBM, Linkedin, Twitter etc) gecombineerd wordt.

BlackBerry toetsenbord

Het nieuwe aanraakgevoelige BlackBerry toetsenbord biedt een moeiteloze type ervaring. Het leert uw schrijfstijl en suggereert woorden om u te helpen sneller en nauwkeuriger te typen, en met de minst mogelijke moeite. En als u de neiging hebt om bepaalde letters verkeerd te typen, onthoudt het toetsenbord dit en maakt sub…

Dit toestel heeft NFC ondersteuning

Apparaat & afmetingen

De BlackBerry Z10 is een Blackberry 10-smartphone met een gewicht van 140 gram.

De Z10 beschikt over een 8 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 131 x 65 x 8 millimeter. Hiermee is het toestel niet te dik.

De standbytijd bedraagt naar schatting 500 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 8 megapixel camera en tweede 2 megapixel camera voor videobellen
  • Dual-core processor
  • Niet te dik met 8 millimeter
  • (Relatief) nieuw besturingssysteem: Blackberry 10
  • 3G, HSPA+, LTE(4G) ondersteuning voor supersnel internet
  • WiFi

Minpunten

  • Geen FM-radio
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De BlackBerry Z10 ondersteunt diverse netwerken. Met de Z10 kun je razendsnel mobiel internetten dankzij de 4G ondersteuning. De snelheid van 4G is perfect voor intensief gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van thuis. Let er wel op dat het erg snel is en je niet een te klein data abonnement afsluit, want je vliegt er zo doorheen. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 500 minuten.

Besturingssysteem

BlackBerry OS 10 zal gelanceerd worden op 30 januari. Blackberry heeft versie 8 en 9 overgeslagen en gaat een hele nieuwe weg in met Blackberry 10. Het is een combinatie van Blackberry OS en QNX OS.
Blackberry OS 10

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De BlackBerry Z10 heeft deze geheugen specificaties: 1024 MB, 16GB opslag werkgeheugen,. Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Z10 is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De Z10 is voorzien van een voicerecorder. We hebben geen verdere multimedia toepassingen gevondenDe BlackBerry Z10 beschikt over een ingebouwde 8 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 2 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4,2 inch touchscreen. De BlackBerry Z10 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 768 x 1280 pixels. Er wordt beweerd dat het menselijk oog op 30 cm maximaal 477 pixels per inch kan onderscheiden. Met 356 pixels per inch is dit Full HD scherm super scherp en natuurgetrouw, ook van dichtbij. Hier worden je ogen niet moe van en je kunt de hoogste resolutie beelden makkelijk volgen.

Meer specificaties van de BlackBerry Z10
Heb je een vraag over de BlackBerry Z10 dan kun je deze hier stellen


BlackBerry Z10 los toestel kopen