Bluboo Maya 2GB 16GB

Bluboo Maya 2GB 16GB Black 6%
Deze telefoon is niet op voorraad
De Bluboo Maya 2GB 16GB hebben we nog niet goed bekeken. Daarom kan het zijn dat de score nog niet representatief is.

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Bluboo Maya 2GB 16GB:

Voor het voordeligste aanbod Bluboo Maya 2GB 16GB GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Bluboo telefoons waaronder de Maya 2GB 16GB.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Bluboo Maya 2GB 16GB kunt overzien.

De Bluboo Maya 2GB 16GB is alleen los te koop.

Apparaat & afmetingen

De Bluboo Maya 2GB 16GB is een Android 6.0 (Marshamallow)-smartphone met een gewicht van 184 gram. De Bluboo Maya 2GB 16GB wordt aangedreven door een MediaTek MT6580A chip van de alom geloofde fabrikant MediaTek met deze core verdeling 1,3 GHz Quad-Core.

De Maya 2GB 16GB beschikt over een 13 megapixel camera. Dit aantal megapixels is meer dan genoeg om mooie foto's af te drukken op canvas of om flink op in te zoomen voor details.

De afmetingen van de telefoon zijn 153 x 77 x 8,3 millimeter. Hiermee is het toestel niet te dik.

De standbytijd bedraagt naar schatting 300 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

 • 13 megapixel camera en tweede 8 megapixel camera voor videobellen
 • Quad-core processor
 • Niet te dik met 8.3 millimeter
 • Een van de nieuwste besturingssystemen: Android 6.0 (Marshamallow)
 • UMTS/3G en HSDPA voor snel internet
 • Veel werkgeheugen, dus lekker snel
 • FM-radio (Stereo met RDS)
 • WiFi
 • Dual SIM

Minpunten

 • Wat zwaar om lang mee te bellen
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Bluboo Maya 2GB 16GB ondersteunt 850, 900, 1800, 1900, 2100 Mhz netwerken. Met de Maya 2GB 16GB kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.
Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 450 minuten.

Besturingssysteem

Android 6.0 (Marshmallow) is de voorlaatste versie van Android. De grote wijzigingen ten opzichte van de vorige versie zijn

 • Nieuw permissie systeem Er zijn wijzigingen in de weergave en uitvoering van app rechten
 • Nieuwe API Verbeteringen voor de een vingerafdruk scanner mocht deze aanwezig zijn op het toestel
 • Nieuwe App drawer Nieuwe verbeterde weergave van de app-lijst
 • Visuele voicemail Mogelijkheid om voicemails te benaderen zonder voicemail te bellen. (afhankelijk van provider ondersteuning)
 • Rotatie van het startscherm Deze optie komt standaard met Android 6 Marshmallow
 • Statusbalk iconen Mogelijkheid om statusbalk iconen te verwijderen of toe te voegen
 • Android pay Nieuwe mogelijkheid om met je telefoon af te rekenen
 • Standby tijd Verbetering van de standby tijd

Android 6

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Bluboo Maya 2GB 16GB heeft deze geheugen specificaties: 2048 MB werkgeheugen,. Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Maya 2GB 16GB is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De Maya 2GB 16GB is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De Bluboo Maya 2GB 16GB beschikt over een ingebouwde 13 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 8 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het enorme 5,5 inch touchscreen. De Bluboo Maya 2GB 16GB kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 720 x 1280 pixels. Met 267 pixels per inch is dit XHDPI (eXtra High density) scherm scherp en goed leesbaar. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de Bluboo Maya 2GB 16GB
Heb je een vraag over de Bluboo Maya 2GB 16GB dan kun je deze hier stellen