B&Q Aquaris X5 16GB

BQ Aquaris X5 Black 67%
Deze telefoon is niet op voorraad
Aquaris X5 16GB: Android 5.1, 13 megapixel camera, quad-core, dun, HSDPA/4G (tot 150 Mbit/s), 2GB RAM, Dual SIM, 5.0 inch, HD scherm (294 ppi)

De Aquaris X5 16GB is een mobiele telefoon uit de middenklasse.
Met deze telefoon kun je aardig uit de voeten. Heb je de knoop doorgehakt en wil je deze B&Q in je handen kunt houden? Neem dan snel eens een kijkje bij de abonnementen of losse toestellen en zoek het abonnement uit wat bij je past!

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de B&Q Aquaris X5 16GB:

Wij hebben alle specificaties van de B&Q Aquaris X5 16GB je uitgezocht en hieronder neergezet.

De B&Q Aquaris X5 16GB is een touchscreen telefoon met een gewicht van 148 gram. Met een dikte van 7.5 millimeter is het toestel niet te dik. De B&Q Aquaris X5 16GB wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 410 MSM8916 64-bit chip met een 1,4 GHz Quad-Core processor.

De Aquaris X5 16GB beschikt over een 13 megapixel camera. Dit aantal megapixels is meer dan genoeg om mooie foto's mee af te drukken op canvas of om flink op in te zoomen voor details. De selfiecamera van 5 megapixel kun je ook gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 250 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 13 megapixel camera en tweede 5 megapixel camera voor videobellen
  • Quad-core processor
  • Niet te dik met 7.5 millimeter
  • HSDPA, LTE(4G) ondersteuning voor supersnel internet
  • Dual SIM

Minpunten

  • Met een 2900 mAh accu moet je wellicht tussendoor opladen
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De B&Q Aquaris X5 16GB ondersteunt frequenties van internationale netwerken waarmee je gebruik kunt maken van van het sneller 4G netwek. De snelheid van 4G is perfect voor intensief gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van thuis. Let er wel op dat het erg snel is en je niet een te klein data abonnement afsluit, want je vliegt er zo doorheen. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.
Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De B&Q Aquaris X5 16GB heeft 2048 MB werkgeheugen (2 GB). Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Aquaris X5 16GB is geen probleem.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het grote 5,0 inch touchscreen. De B&Q Aquaris X5 16GB kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 720 x 1280 pixels. Met 294 pixels per inch is dit HD scherm scherp en goed leesbaar. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

Besturingssysteem

Android 5.1 (Lollipop) is een update van de initiele Lollipop versie. Deze omvat kleine wijzigingen in de prestaties en bugfixes
Android 5.1

Meer specificaties van de B&Q Aquaris X5 16GB
Heb je een vraag over de B&Q Aquaris X5 16GB dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel