Caterpillar CAT B15Q POWER pack

Cat B15Q POWER pack 55%
Deze telefoon is niet op voorraad
B15Q POWER pack: Android 4.4, 5 megapixels, quad-core, UMTS/3G, FM-radio, WiFi, BT, GPS, 4 inch

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de B15Q POWER pack een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze Caterpillar CAT, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Caterpillar CAT B15Q POWER pack:

Voor het voordeligste aanbod Caterpillar CAT B15Q POWER pack GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Caterpillar CAT telefoons waaronder de B15Q POWER pack.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Caterpillar CAT B15Q POWER pack kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Caterpillar CAT B15Q POWER pack is een Android 4.4 (KitKat)-smartphone met een gewicht van 170 gram. De Caterpillar CAT B15Q POWER pack wordt aangedreven door een MediaTek MT6577 chip van de alom geloofde fabrikant MediaTek met deze core verdeling 1,3 GHz Quad-Core.

De B15Q POWER pack beschikt over een 5 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 124,9 x 69,5 x 15 millimeter. Het toestel kan wat dik zijn met deze afmetingen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 1040 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 5 megapixel camera en tweede 0,3 megapixel camera voor videobellen
  • Quad-core processor
  • UMTS/3G
  • FM-radio
  • WiFi
  • Goede batterijduur

Minpunten

  • Wat zwaar om lang mee te bellen
  • Iets te dik met 15 millimeter
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Caterpillar CAT B15Q POWER pack ondersteunt diverse netwerken. Met de B15Q POWER pack kun je snel internetten via UMTS(3G). Helaas heeft deze telefoon geen ondersteuning voor HSDPA. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 1200 minuten.

Besturingssysteem

Android 4.4 KitKat, aangekondigd eind september 2013 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Je moet deze versie echt zien als een kleine update van de vorige versie en bevat hier en daar wat verbeteringen in het gebruik.
Vooral Google Now heeft een prominentere rol op het toestel. Dit geeft je de mogelijkheid om snel de route op te zoeken als je een afspraak in de agenda hebt staan. Of geeft de tijden weer als je bij het station staat. Daarnaast zijn SMS en MMS ondergebracht in Hangouts.
Android 4.4 Kitkat

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Caterpillar CAT B15Q POWER pack heeft deze geheugen specificaties: Deze telefoon heeft 1024 MB werkgeheugen (1 GB). . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 64 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de B15Q POWER pack is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De B15Q POWER pack is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De Caterpillar CAT B15Q POWER pack beschikt over een ingebouwde 5 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 0,3 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4 inch touchscreen. De Caterpillar CAT B15Q POWER pack kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 480 x 800 pixels. Met 233 pixels per inch is dit HDPI/HiDPI (High density) scherm prima en goed leesbaar. Er zijn wel schermen met een grotere resolutie te koop.

Meer specificaties van de Caterpillar CAT B15Q POWER pack
Heb je een vraag over de Caterpillar CAT B15Q POWER pack dan kun je deze hier stellen