Caterpillar CAT B15Q POWER pack

Cat B15Q POWER pack 50%
Deze telefoon is niet op voorraad
B15Q POWER pack: Android 4.4, 5 megapixel camera, quad-core, 2G, 1GB RAM, 4 inch

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de B15Q POWER pack een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze Caterpillar CAT, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Caterpillar CAT B15Q POWER pack:

Wij hebben alle specificaties van de Caterpillar CAT B15Q POWER pack je uitgezocht en hieronder neergezet.

De Caterpillar CAT B15Q POWER pack is een Android 4.4 (KitKat)-smartphone met een gewicht van 170 gram. Met een dikte van 15 voelt dit toestel wat dik aan met deze afmetingen. Deze Caterpillar CAT wordt aangedreven door een MediaTek MT6577 chip met een 1,3 GHz Quad-Core processor.

De B15Q POWER pack beschikt over een 5 megapixel camera.

De standbytijd bedraagt naar schatting 1040 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 5 megapixel camera en tweede 0,3 megapixel camera voor videobellen
  • Quad-core processor
  • Alleen internet via GPRS (Geen 3G)

Minpunten

  • Met een 2000 mAh accu moet je wellicht tussendoor opladen
  • Weinig werkgeheugen voor een Android systeem
  • Iets te dik met 15 millimeter
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Caterpillar CAT B15Q POWER pack ondersteunt diverse netwerken. Met de B15Q POWER pack kun je snel internetten via UMTS(3G). Helaas heeft deze telefoon geen ondersteuning voor HSDPA. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Caterpillar CAT B15Q POWER pack heeft 1024 MB werkgeheugen (1 GB). Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 64 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de B15Q POWER pack is geen probleem.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4 inch touchscreen. De Caterpillar CAT B15Q POWER pack kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 480 x 800 pixels. Met 233 pixels per inch is dit HDPI/HiDPI (High density) scherm prima en goed leesbaar. Er zijn wel schermen met een grotere resolutie te koop.

Besturingssysteem

Android 4.4 KitKat, aangekondigd eind september 2013 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Je moet deze versie echt zien als een kleine update van de vorige versie en bevat hier en daar wat verbeteringen in het gebruik.
Vooral Google Now heeft een prominentere rol op het toestel. Dit geeft je de mogelijkheid om snel de route op te zoeken als je een afspraak in de agenda hebt staan. Of geeft de tijden weer als je bij het station staat. Daarnaast zijn SMS en MMS ondergebracht in Hangouts.
Android 4.4 Kitkat

Meer specificaties van de Caterpillar CAT B15Q POWER pack
Heb je een vraag over de Caterpillar CAT B15Q POWER pack dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel