Caterpillar CAT B15Q

Caterpillar CAT B15Q Dual Sim Black 50%
B15Q: Android 4.4, IP67, Stofdicht en waterdicht, Robuust, 5 megapixel camera, quad-core, 3G/HSUPA, 1GB RAM, Dual SIM, 4 inch

De Caterpillar CAT B15Q is geschikt voor de meest extreme omgevingen. Deze "rugged" phone is uitermate geschikt voor actieve outdoor mensen, en voor mensen in de bouw of transport. Ze kunnnen tegen een stootje en zijn niet vatbaar voor stof.
Caterpillar CAT De Caterpillar CAT B15Q scoort 2.9 uit 5 gebaseerd op 11 beoordelingen. Wil je ook een beoordeling schrijven?


Meer robuste toestellen bekijken?
Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Caterpillar CAT B15Q:

Wil je meer weten over de Caterpillar CAT B15Q? Wij alvast alle specificaties voor je uitgezocht en hieronder neergezet.

De Caterpillar CAT B15Q is een Android 4.4 (KitKat)-smartphone met een gewicht van 170 gram. Robuuste telefoons zijn vaak een stuk dikker dan de gewone smartphones, zo ook dit toestel met een dikte van 15 millimeter. Deze Caterpillar CAT wordt aangedreven door een MediaTek MT6577 chip met een 1,3 GHz Quad-Core processor.

De B15Q beschikt over een 5 megapixel camera. De selfiecamera van 0,3 megapixel kun je ook gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 1040 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 5 megapixel camera en tweede 0,3 megapixel camera voor videobellen
  • Quad-core processor
  • 3G, HSUPA ondersteuning voor snel internet
  • IP67-certificering
  • Stofdicht en beschermd tegen onderdompelingen tot 1m diep voor 30 minuten
  • Dual SIM

Minpunten

  • Met een 2000 mAh accu moet je wellicht tussendoor opladen
  • Weinig werkgeheugen voor een Android systeem
  • Iets te dik met 15 millimeter
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Caterpillar CAT B15Q ondersteunt diverse netwerken. waarmee je gebruik kunt maken van mobiel internetten via HSDPA (iets sneller dan 3G). De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.
Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Caterpillar CAT B15Q heeft 1024 MB werkgeheugen (1 GB). Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 64 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de B15Q is geen probleem.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4 inch touchscreen. De Caterpillar CAT B15Q kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 480 x 800 pixels. Met 233 pixels per inch is dit HDPI/HiDPI (High density) scherm prima en goed leesbaar. Er zijn wel schermen met een grotere resolutie te koop.

Besturingssysteem

Android 4.4 KitKat, aangekondigd eind september 2013 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Je moet deze versie echt zien als een kleine update van de vorige versie en bevat hier en daar wat verbeteringen in het gebruik.
Vooral Google Now heeft een prominentere rol op het toestel. Dit geeft je de mogelijkheid om snel de route op te zoeken als je een afspraak in de agenda hebt staan. Of geeft de tijden weer als je bij het station staat. Daarnaast zijn SMS en MMS ondergebracht in Hangouts.
Android 4.4 Kitkat

Meer specificaties van de Caterpillar CAT B15Q
Heb je een vraag over de Caterpillar CAT B15Q dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel


Caterpillar CAT B15Q los toestel kopen