CnMemory i-onik Global Phone I643

i-onik Global Phone I643 - 8 GB - Zwart 44%
Deze telefoon is niet op voorraad
Global Phone I643: Android 4.4, quad-core, dun, UMTS/3G, FM-radio, WiFi, Dual SIM, BT, GPS, 6.0 inch

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de Global Phone I643 een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze CnMemory i-onik, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de CnMemory i-onik Global Phone I643:

Voor het voordeligste aanbod CnMemory i-onik Global Phone I643 GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van CnMemory i-onik telefoons waaronder de Global Phone I643.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de CnMemory i-onik Global Phone I643 kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De CnMemory i-onik Global Phone I643 is een Android 4.4 (KitKat)-smartphone met een gewicht van 202 gram. De CnMemory i-onik Global Phone I643 wordt aangedreven door een MediaTek MT8382 chip van de alom geloofde fabrikant MediaTek met deze core verdeling 1,3 GHz Quad-Core.

De Global Phone I643 beschikt over een 2 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 165 x 89 x 9,5 millimeter. Hiermee is het toestel niet te dik.

De standbytijd bedraagt naar schatting 125 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • Quad-core processor
  • Niet te dik met 9.5 millimeter
  • UMTS/3G
  • FM-radio
  • WiFi
  • Dual SIM
  • Batterij kan langer meegaan dan bij toestellen met hoge resolutie schermen

Minpunten

  • Wat zwaar om lang mee te bellen
  • Er zijn toestellen met een hogere resolutie
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De CnMemory i-onik Global Phone I643 ondersteunt diverse netwerken. Met de Global Phone I643 kun je snel internetten via UMTS(3G). Helaas heeft deze telefoon geen ondersteuning voor HSDPA. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.
Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 350 minuten.

Besturingssysteem

Android 4.4 KitKat, aangekondigd eind september 2013 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Je moet deze versie echt zien als een kleine update van de vorige versie en bevat hier en daar wat verbeteringen in het gebruik.
Vooral Google Now heeft een prominentere rol op het toestel. Dit geeft je de mogelijkheid om snel de route op te zoeken als je een afspraak in de agenda hebt staan. Of geeft de tijden weer als je bij het station staat. Daarnaast zijn SMS en MMS ondergebracht in Hangouts.
Android 4.4 Kitkat

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De CnMemory i-onik Global Phone I643 heeft deze geheugen specificaties: Deze telefoon heeft 1024 MB werkgeheugen (1 GB). . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Global Phone I643 is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De Global Phone I643 is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De CnMemory i-onik Global Phone I643 beschikt over een ingebouwde 2 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 0,3 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het enorme 6,0 inch touchscreen. De CnMemory i-onik Global Phone I643 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 540 x 960 pixels. Dit TVDPI (Medium High density) scherm heeft een scherpte van 183 pixels per inch, wat het minder geschikt maakt om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de CnMemory i-onik Global Phone I643
Heb je een vraag over de CnMemory i-onik Global Phone I643 dan kun je deze hier stellen