CnMemory i-onik Global Phone I643

i-onik Global Phone I643 - 8 GB - Zwart 46%
Deze telefoon is niet op voorraad
Global Phone I643: Android 4.4, quad-core, dun, 2G, 1GB RAM, Dual SIM, 6.0 inch

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de Global Phone I643 een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze CnMemory i-onik, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de CnMemory i-onik Global Phone I643:

Wil je meer weten over de CnMemory i-onik Global Phone I643? Wij alvast alle specificaties voor je uitgezocht en hieronder neergezet.

De CnMemory i-onik Global Phone I643 is een Android 4.4 (KitKat)-smartphone met een gewicht van 202 gram. Met een dikte van 9.5 millimeter is het toestel niet te dik. Deze CnMemory i-onik wordt aangedreven door een MediaTek MT8382 chip met een 1,3 GHz Quad-Core processor.

De Global Phone I643 beschikt over een 2 megapixel camera.

De standbytijd bedraagt naar schatting 125 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • Quad-core processor
  • Niet te dik met 9.5 millimeter
  • Alleen internet via GPRS (Geen 3G)
  • Dual SIM
  • Batterij kan langer meegaan dan bij toestellen met hoge resolutie schermen

Minpunten

  • Met een 2600 mAh accu moet je wellicht tussendoor opladen
  • Wat zwaar om lang mee te bellen
  • Weinig werkgeheugen voor een Android systeem
  • Er zijn toestellen met een hogere resolutie
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De CnMemory i-onik Global Phone I643 ondersteunt diverse netwerken. Met de Global Phone I643 kun je snel internetten via UMTS(3G). Helaas heeft deze telefoon geen ondersteuning voor HSDPA. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.
Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De CnMemory i-onik Global Phone I643 heeft 1024 MB werkgeheugen (1 GB). Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Global Phone I643 is geen probleem.

Maak je veel foto's en video's? Dan is de opslag van 8GB minder geschikt. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de telefoon even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het enorme 6,0 inch touchscreen. De CnMemory i-onik Global Phone I643 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 540 x 960 pixels. Dit HD scherm heeft een scherpte van 183 pixels per inch, wat het minder geschikt maakt om er lang naar te kijken.

Besturingssysteem

Android 4.4 KitKat, aangekondigd eind september 2013 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Je moet deze versie echt zien als een kleine update van de vorige versie en bevat hier en daar wat verbeteringen in het gebruik.
Vooral Google Now heeft een prominentere rol op het toestel. Dit geeft je de mogelijkheid om snel de route op te zoeken als je een afspraak in de agenda hebt staan. Of geeft de tijden weer als je bij het station staat. Daarnaast zijn SMS en MMS ondergebracht in Hangouts.
Android 4.4 Kitkat

Meer specificaties van de CnMemory i-onik Global Phone I643
Heb je een vraag over de CnMemory i-onik Global Phone I643 dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel