Cresta CTP-828 Dual Core

7.0 inch DualCore Android 4.1 tablet 38%
Deze tablet is niet op voorraad
CTP-828 Dual Core: Android 4.1, 682 gram, dual-core, WiFi, BT, 7 inch, TVDPI scherm

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de CTP-828 Dual Core een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze Cresta, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!
Cresta De Cresta CTP-828 Dual Core scoort 3.7 uit 5 gebaseerd op 8 beoordelingen. Wil je ook een beoordeling schrijven?

Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de Cresta CTP-828 Dual Core:

Ook voor beste Cresta CTP-828 Dual Core tablet informatie kun je hier terecht! De CTP-828 Dual Core is mogelijk uitverkocht of in bestelling bij de leverancier.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Cresta CTP-828 Dual Core kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Cresta CTP-828 Dual Core is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 682 gram. De Cresta CTP-828 Dual Core wordt aangedreven door een Rockchip RK3066 chip met deze core verdeling 1,6 GHz Dual-Core.

De CTP-828 Dual Core beschikt over een 1,9 megapixel camera.

De afmetingen van de tablet zijn 240 x 184 x 9 millimeter.

De standbytijd bedraagt naar schatting 48 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • Dual-core processor
  • WiFi

Minpunten

  • Geen GPS
  • Geen 3G/HSDPA ondersteuning, alleen WiFi
  • Je kunt er niet mee bellen
  • Whatsapp alleen via Chrome browser via Whatsapp Web
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Cresta CTP-828 Dual Core ondersteunt Nee, alleen WiFi netwerken. Met de CTP-828 Dual Core kun je geen verbinding maken met het internet via het mobiele netwerk. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. Je kunt 5 uur continu video afspelen.

Besturingssysteem

Android 4.1 Jelly Bean, aangekondigd in september 2012 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gesture mode, Android beam (bestandsuitwisseling) en de belangrijkse functie Google Now. Met Google Now weet je hoe laat de trein vertrekt als je op het perron staat of hoeveel verkeer er op de weg is voordat je vertrekt naar je werk. Waarschijnlijk wordt deze versie geleverd met toestellen die uitkomen in oktober. (het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Cresta CTP-828 Dual Core heeft deze geheugen specificaties: . Uitbreidbaar geheugen: Ja, MicroSD tot 32GB. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de CTP-828 Dual Core is geen probleem.

Multimedia

De CTP-828 Dual Core is voorzien van een voicerecorder. We hebben geen verdere multimedia toepassingen gevondenDe Cresta CTP-828 Dual Core beschikt over een ingebouwde 1,9 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 7 inch touchscreen. De Cresta CTP-828 Dual Core kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1024 x 600 pixels. Met 170 pixels per inch is het TVDPI (Medium High density) scherm matig.

Meer specificaties van de Cresta CTP-828 Dual Core
Heb je een vraag over de Cresta CTP-828 Dual Core dan kun je deze hier stellen