Crosscall Explorer

CROSSCALL Explorer - zwart/roze 4%
Deze telefoon is niet op voorraad
Explorer: IP54, Stofvast en bestand tegen waterspetters, Robuust, FM-radio, Dual SIM, BT, GPS, 1.8 inch

De Crosscall Explorer is geschikt voor de meest extreme omgevingen. Deze "rugged" phone is uitermate geschikt voor actieve outdoor mensen, en voor mensen in de bouw of transport. Ze kunnnen tegen een stootje en zijn niet vatbaar voor stof.


Meer robuste toestellen bekijken?
Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Crosscall Explorer:

Voor het voordeligste aanbod Crosscall Explorer GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Crosscall telefoons waaronder de Explorer.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Crosscall Explorer kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Crosscall Explorer is een candybar telefoon met een gewicht van 77 gram.

De afmetingen van de telefoon zijn 107,5 x 47,3 x 14,7 millimeter. Verder beschikt deze telefoon over toetsen om gemakkelijk te SMS'en. Het gaat wel vaak ten koste van de schermgrootte.

De standbytijd bedraagt naar schatting 8 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • Licht toestel
  • Tough phone
  • IP54-certificering
  • Beschermd tegen stof en opspattend water
  • FM-radio
  • Dual SIM

Minpunten

  • Geen smartphone, minder updates en vaak geen app store of market
  • Geen 3G/HSDPA ondersteuning
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Crosscall Explorer ondersteunt 900, 1800 Mhz netwerken. Met de Explorer kun je verbinding maken met internet via GSM 2G. Dit is gelijk aan inbellen en niet zo snel als 3G/HSDPA. Met de Crosscall Explorer kun je SMS'jes ontvangen en versturen, er is geen ondersteuning voor MMS, ofwel multimedia berichten.
Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 240 minuten.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Crosscall Explorer heeft deze geheugen specificaties: . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 4 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Explorer is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. .

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 1,8 inch touchscreen. De Crosscall Explorer kan tot 262 duizend kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 240 x 320 pixels. Met 222 pixels per inch is dit HDPI/HiDPI (High density) scherm prima en goed leesbaar. Er zijn wel schermen met een grotere resolutie te koop.

Meer specificaties van de Crosscall Explorer
Heb je een vraag over de Crosscall Explorer dan kun je deze hier stellen