Crosscall Trekker M1

Crosscall Trekker M1 Noir 36%
Trekker M1: Android 5.1, IP67, Stofdicht en waterdicht, Robuust, 13 megapixel camera, quad-core, 2G, Dual SIM, 4.5 inch, HD scherm (244 ppi)

De Crosscall Trekker M1 is geschikt voor de meest extreme omgevingen. Deze "rugged" phone is uitermate geschikt voor actieve outdoor mensen, en voor mensen in de bouw of transport. Ze kunnnen tegen een stootje en zijn niet vatbaar voor stof.
Crosscall De Crosscall Trekker M1 scoort 3.2 uit 5 gebaseerd op 2 beoordelingen. Wil je ook een beoordeling schrijven?


Meer robuste toestellen bekijken?
Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Crosscall Trekker M1:

De Crosscall Trekker M1 is een Android 5.1 (Lollipop)-smartphone met een gewicht van 220 gram. Robuuste telefoons zijn vaak een stuk dikker dan de gewone smartphones, zo ook dit toestel met een dikte van 14.8 millimeter. De Crosscall Trekker M1 wordt aangedreven door een Qualcomm Spandragon 410 64-bit chip met deze core verdeling 1,2 GHz Quad-Core.

De Trekker M1 beschikt over een 13 megapixel camera. Dit aantal megapixels is meer dan genoeg om mooie foto's mee af te drukken op canvas of om flink op in te zoomen voor details. De selfiecamera van 5 megapixel kun je ook gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 312 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 13 megapixel camera en tweede 5 megapixel camera voor videobellen
  • Quad-core processor
  • Alleen internet via GPRS (Geen 3G)
  • Dual SIM

Minpunten

  • Wat zwaar om lang mee te bellen
  • Weinig werkgeheugen voor een Android systeem
  • Iets te dik met 14.8 millimeter
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Crosscall Trekker M1 ondersteunt frequenties van internationale netwerken Met de Trekker M1 kun je snel internetten via UMTS(3G). Helaas heeft deze telefoon geen ondersteuning voor HSDPA. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.
Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Crosscall Trekker M1 heeft 1024 MB werkgeheugen (1 GB). Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Trekker M1 is geen probleem.
Maak je veel foto's en video's? Dan is de opslag van minder geschikt. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de telefoon even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4,5 inch touchscreen. De Crosscall Trekker M1 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 540 x 960 pixels. Met 244 pixels per inch is dit HD scherm scherp en goed leesbaar. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

Besturingssysteem

Android 5.1 (Lollipop) is een update van de initiele Lollipop versie. Deze omvat kleine wijzigingen in de prestaties en bugfixes
Android 5.1

Meer specificaties van de Crosscall Trekker M1
Heb je een vraag over de Crosscall Trekker M1 dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel


Crosscall Trekker M1 los toestel kopen