Crosscall Trekker X2

Crosscall Trekker X2 Noir 32%
Deze telefoon is niet op voorraad
Trekker X2: Android 4.4, IP67, Stofdicht en waterdicht, Robuust, 13 megapixel camera, quad-core, 2G, 5 inch, HD scherm (293 ppi)

De Crosscall Trekker X2 is geschikt voor de meest extreme omgevingen. Deze "rugged" phone is uitermate geschikt voor actieve outdoor mensen, en voor mensen in de bouw of transport. Ze kunnnen tegen een stootje en zijn niet vatbaar voor stof.
Crosscall De Crosscall Trekker X2 scoort 4.4 uit 5 gebaseerd op 1 beoordeling. Wil je ook een beoordeling schrijven?


Meer robuste toestellen bekijken?
Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Crosscall Trekker X2:

De Crosscall Trekker X2 wordt binnenkort gelanceerd en daarom hebben wij alvast alle specificaties voor je uitgezocht en hieronder neergezet.

De Crosscall Trekker X2 is een Android 4.4 (KitKat)-smartphone met een gewicht van 240 gram. Robuuste telefoons zijn vaak een stuk dikker dan de gewone smartphones, zo ook dit toestel met een dikte van 14.8 millimeter. De Crosscall Trekker X2 wordt aangedreven door een Qualcomm Spandragon 400 chip met deze core verdeling 1,2 GHz Quad-Core.

De Trekker X2 beschikt over een 13 megapixel camera. Dit aantal megapixels is meer dan genoeg om mooie foto's mee af te drukken op canvas of om flink op in te zoomen voor details. De selfiecamera van 2 megapixel kun je ook gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 288 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 13 megapixel camera en tweede 2 megapixel camera voor videobellen
  • Quad-core processor
  • Alleen internet via GPRS (Geen 3G)
  • Met een 4050 mAh accu zit je niet snel zonder stroom

Minpunten

  • Wat zwaar om lang mee te bellen
  • Weinig werkgeheugen voor een Android systeem
  • Iets te dik met 14.8 millimeter
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Crosscall Trekker X2 ondersteunt frequenties van internationale netwerken Met de Trekker X2 kun je snel internetten via UMTS(3G). Helaas heeft deze telefoon geen ondersteuning voor HSDPA. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Crosscall Trekker X2 heeft 1024 MB werkgeheugen (1 GB). Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Trekker X2 is geen probleem.

Maak je veel foto's en video's? Dan is de opslag van 8GB minder geschikt. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de telefoon even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het grote 5 inch touchscreen. De Crosscall Trekker X2 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 720 x 1280 pixels. Met 293 pixels per inch is dit HD scherm scherp en goed leesbaar. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

Besturingssysteem

Android 4.4 KitKat, aangekondigd eind september 2013 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Je moet deze versie echt zien als een kleine update van de vorige versie en bevat hier en daar wat verbeteringen in het gebruik.
Vooral Google Now heeft een prominentere rol op het toestel. Dit geeft je de mogelijkheid om snel de route op te zoeken als je een afspraak in de agenda hebt staan. Of geeft de tijden weer als je bij het station staat. Daarnaast zijn SMS en MMS ondergebracht in Hangouts.
Android 4.4 Kitkat

Meer specificaties van de Crosscall Trekker X2
Heb je een vraag over de Crosscall Trekker X2 dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel