Cyrus CS20 Dual Sim

CS 20 Dual-SIM-Outdoor 53%
Deze telefoon is niet op voorraad
CS20 Dual Sim: Android 4.4, IP67, Stofdicht en waterdicht, Robuust, 5 megapixels, dual-core, UMTS/3G, FM-radio, WiFi, Dual SIM, BT, GPS, 3.5 inch, scherp XHDPI scherm (267 ppi)

De Cyrus CS20 Dual Sim is geschikt voor de meest extreme omgevingen. Deze "rugged" phone is uitermate geschikt voor actieve outdoor mensen, en voor mensen in de bouw of transport. Ze kunnnen tegen een stootje en zijn niet vatbaar voor stof.


Meer robuste toestellen bekijken?
Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Cyrus CS20 Dual Sim:

Voor het voordeligste aanbod Cyrus CS20 Dual Sim GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Cyrus telefoons waaronder de CS20 Dual Sim.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Cyrus CS20 Dual Sim kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Cyrus CS20 Dual Sim is een Android 4.4 (KitKat)-smartphone met een gewicht van 210 gram. De Cyrus CS20 Dual Sim wordt aangedreven door een MediaTek MT6572 chip van de alom geloofde fabrikant MediaTek met deze core verdeling 1,3 GHz Dual-Core.

De CS20 Dual Sim beschikt over een 5 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 130 x 70 x 19,1 millimeter. Het toestel kan wat dik zijn met deze afmetingen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 400 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

 • 5 megapixel camera
 • Dual-core processor
 • UMTS/3G
 • FM-radio
 • WiFi
 • Dual SIM
 • Goede batterijduur

Minpunten

 • Wat zwaar om lang mee te bellen
 • Er is 4 GB opslagcapaciteit beschikbaar. Voor sommige gebruikers is dat te weinig om veel apps op te slaan.
 • *Tenzij apps te verplaatsen zijn naar de SD kaart
 • Iets te dik met 19.1 millimeter
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Cyrus CS20 Dual Sim ondersteunt 900, 1800, 1900, 2100 Mhz netwerken. Met de CS20 Dual Sim kun je snel internetten via UMTS(3G). Helaas heeft deze telefoon geen ondersteuning voor HSDPA. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.
Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 2400 minuten.

Besturingssysteem

Android 4.4 KitKat, aangekondigd eind september 2013 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Je moet deze versie echt zien als een kleine update van de vorige versie en bevat hier en daar wat verbeteringen in het gebruik.
Vooral Google Now heeft een prominentere rol op het toestel. Dit geeft je de mogelijkheid om snel de route op te zoeken als je een afspraak in de agenda hebt staan. Of geeft de tijden weer als je bij het station staat. Daarnaast zijn SMS en MMS ondergebracht in Hangouts.
Android 4.4 Kitkat

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Cyrus CS20 Dual Sim heeft deze geheugen specificaties: Deze telefoon heeft 1024 MB werkgeheugen (1 GB). . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de CS20 Dual Sim is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De CS20 Dual Sim is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De Cyrus CS20 Dual Sim beschikt over een ingebouwde 5 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 3,5 inch touchscreen. De Cyrus CS20 Dual Sim kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 480 x 800 pixels. Met 267 pixels per inch is dit XHDPI (eXtra High density) scherm scherp en goed leesbaar. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de Cyrus CS20 Dual Sim
Heb je een vraag over de Cyrus CS20 Dual Sim dan kun je deze hier stellen