Cyrus CS30 Dual-SIM-LTE-Outdoor

CS 30 Dual-SIM-LTE-Outdoor 68%
Deze telefoon is niet op voorraad
CS30 Dual-SIM-LTE-Outdoor: Android 4.4, IP68, Stofdicht en zeer waterdicht, Robuust, 13 megapixels, octa-core, UMTS(3G)/LTE(4G), FM-radio, WiFi, Dual SIM, BT, GPS, 4.5 inch, superscherp Full HD scherm (326 ppi)

De CS30 Dual-SIM-LTE-Outdoor is een mobiele telefoon uit de middenklasse.
Met deze telefoon kun je aardig uit de voeten. Heb je de knoop doorgehakt en wil je deze Cyrus in je handen kunt houden? Neem dan snel eens een kijkje bij de abonnementen of losse toestellen en zoek het abonnement uit wat bij je past!


Meer robuste toestellen bekijken?
Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Cyrus CS30 Dual-SIM-LTE-Outdoor:

Voor het voordeligste aanbod Cyrus CS30 Dual-SIM-LTE-Outdoor GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Cyrus telefoons waaronder de CS30 Dual-SIM-LTE-Outdoor.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Cyrus CS30 Dual-SIM-LTE-Outdoor kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Cyrus CS30 Dual-SIM-LTE-Outdoor is een Android 4.4 (KitKat)-smartphone met een gewicht van 230 gram.

De CS30 Dual-SIM-LTE-Outdoor beschikt over een 13 megapixel camera. Dit aantal megapixels is meer dan genoeg om mooie foto's af te drukken op canvas of om flink op in te zoomen voor details.

De afmetingen van de telefoon zijn 151 x 75 x 15 millimeter. Het toestel kan wat dik zijn met deze afmetingen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 300 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 13 megapixel camera
  • Octa-core processor
  • UMTS/3G, HSDPA, LTE/4G voor snel internet
  • FM-radio
  • WiFi
  • Dual SIM
  • Goede batterijduur

Minpunten

  • Wat zwaar om lang mee te bellen
  • Iets te dik met 15 millimeter
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Cyrus CS30 Dual-SIM-LTE-Outdoor ondersteunt 900, 1800, 1900, 2100, 2600 Mhz netwerken. Met de CS30 Dual-SIM-LTE-Outdoor kun je razendsnel mobiel internetten dankzij de 4G ondersteuning. De snelheid van 4G is perfect voor intensief gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van thuis. Let er wel op dat het erg snel is en je niet een te klein data abonnement afsluit, want je vliegt er zo doorheen. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.
Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 1800 minuten.

Besturingssysteem

Android 4.4 KitKat, aangekondigd eind september 2013 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Je moet deze versie echt zien als een kleine update van de vorige versie en bevat hier en daar wat verbeteringen in het gebruik.
Vooral Google Now heeft een prominentere rol op het toestel. Dit geeft je de mogelijkheid om snel de route op te zoeken als je een afspraak in de agenda hebt staan. Of geeft de tijden weer als je bij het station staat. Daarnaast zijn SMS en MMS ondergebracht in Hangouts.
Android 4.4 Kitkat

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Cyrus CS30 Dual-SIM-LTE-Outdoor heeft deze geheugen specificaties: Deze telefoon heeft 2048 MB werkgeheugen (2 GB). . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de CS30 Dual-SIM-LTE-Outdoor is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De CS30 Dual-SIM-LTE-Outdoor is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De Cyrus CS30 Dual-SIM-LTE-Outdoor beschikt over een ingebouwde 13 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4,5 inch touchscreen. De Cyrus CS30 Dual-SIM-LTE-Outdoor kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 720 x 1280 pixels. Er wordt beweerd dat het menselijk oog op 30 cm maximaal 477 pixels per inch kan onderscheiden. Met 326 pixels per inch is dit Full HD scherm super scherp en natuurgetrouw, ook van dichtbij. Hier worden je ogen niet moe van en je kunt de hoogste resolutie beelden makkelijk volgen.

Meer specificaties van de Cyrus CS30 Dual-SIM-LTE-Outdoor
Heb je een vraag over de Cyrus CS30 Dual-SIM-LTE-Outdoor dan kun je deze hier stellen