Elephone G3 4GB

Elephone Elephone G3 MTK6572 Dual Core 1.2GHz 4.5Inch Smartphone Android 4.4 OS 512MB RAM 4GB ROM FWVGA Screen 3G GPS - Black 4GB 37%
Deze telefoon is niet op voorraad
G3 4GB: Android 4.4, 3.1 megapixel camera, dual-core, dun, HSDPA, Dual SIM, 4.5 inch

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de G3 4GB een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze Elephone, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Elephone G3 4GB:

Wil je meer weten over de Elephone G3 4GB? Wij alvast alle specificaties voor je uitgezocht en hieronder neergezet.

De Elephone G3 4GB is een touchscreen telefoon met een gewicht van 139 gram. Met een dikte van 8.9 millimeter is het toestel niet te dik. Deze Elephone wordt aangedreven door een MediaTek MT6572 chip met een 1,2 GHz Dual-Core processor.

De G3 4GB beschikt over een 3,1 megapixel camera.

De standbytijd bedraagt naar schatting 250 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 3,1 megapixel camera en tweede 1,3 megapixel camera voor videobellen
  • Dual-core processor
  • Niet te dik met 8.9 millimeter
  • HSDPA voor snel internet (Geen 3G)
  • Dual SIM

Minpunten

  • Dit is waarschijnlijk een import toestel, langere verzendtijd
  • Met een 1850 mAh accu moet je wellicht tussendoor opladen
  • Weinig werkgeheugen voor een Android systeem
  • Er is 4 GB opslagcapaciteit beschikbaar. Voor sommige gebruikers is dat te weinig om veel apps op te slaan.
  • *Tenzij apps te verplaatsen zijn naar de SD kaart
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Elephone G3 4GB ondersteunt frequenties van internationale netwerken waarmee je gebruik kunt maken van mobiel internetten via HSDPA (iets sneller dan 3G). De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.
Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Elephone G3 4GB heeft 512 MB werkgeheugen. Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 128GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de G3 4GB is geen probleem.

Maak je veel foto's en video's? Dan is de opslag van 4GB minder geschikt. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de telefoon even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4,5 inch touchscreen. De Elephone G3 4GB kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 480 x 854 pixels. Met 218 pixels per inch is dit HDPI/HiDPI (High density) scherm prima en goed leesbaar. Er zijn wel schermen met een grotere resolutie te koop.

Besturingssysteem

Android 4.4 KitKat, aangekondigd eind september 2013 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Je moet deze versie echt zien als een kleine update van de vorige versie en bevat hier en daar wat verbeteringen in het gebruik.
Vooral Google Now heeft een prominentere rol op het toestel. Dit geeft je de mogelijkheid om snel de route op te zoeken als je een afspraak in de agenda hebt staan. Of geeft de tijden weer als je bij het station staat. Daarnaast zijn SMS en MMS ondergebracht in Hangouts.
Android 4.4 Kitkat

Meer specificaties van de Elephone G3 4GB
Heb je een vraag over de Elephone G3 4GB dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel