Elson Mobistel Cynus F5 4GB

Elson Mobistel Mobistel Cynus F5 Black 50%
Deze telefoon is niet op voorraad
Cynus F5 4GB: Android 4.1, 8 megapixels, dual-core, 3G/HSDPA, FM-radio, WiFi, Dual SIM, BT, GPS, 5 inch

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de Cynus F5 4GB een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze Elson Mobistel, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Elson Mobistel Cynus F5 4GB:

Voor het voordeligste aanbod Elson Mobistel Cynus F5 4GB GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Elson Mobistel telefoons waaronder de Cynus F5 4GB.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Elson Mobistel Cynus F5 4GB kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Elson Mobistel Cynus F5 4GB is een Android 4.1 (Jelly Bean)-smartphone met een gewicht van 165 gram. De Elson Mobistel Cynus F5 4GB wordt aangedreven door een MT6577 chip met deze core verdeling 1,0 GHz Dual-Core.

De Cynus F5 4GB beschikt over een 8 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 147 x 77 x 10,8 millimeter. Het toestel kan wat dik zijn met deze afmetingen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 450 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

 • 8 megapixel camera en tweede 1,3 megapixel camera voor videobellen
 • Dual-core processor
 • UMTS/3G en HSDPA voor snel internet
 • FM-radio (Stereo met RDS)
 • WiFi
 • Dual SIM
 • Goede batterijduur
 • Batterij kan langer meegaan dan bij toestellen met hoge resolutie schermen

Minpunten

 • Wat zwaar om lang mee te bellen
 • Weinig werkgeheugen voor een Android systeem
 • Iets te dik met 10.8 millimeter
 • Er zijn toestellen met een hogere resolutie
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Elson Mobistel Cynus F5 4GB ondersteunt 850, 900, 1800, 1900 Mhz netwerken. Met de Cynus F5 4GB kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.
Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 540 minuten.

Besturingssysteem

Android 4.1 Jelly Bean, aangekondigd in september 2012 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gesture mode, Android beam (bestandsuitwisseling) en de belangrijkse functie Google Now. Met Google Now weet je hoe laat de trein vertrekt als je op het perron staat of hoeveel verkeer er op de weg is voordat je vertrekt naar je werk. Waarschijnlijk wordt deze versie geleverd met toestellen die uitkomen in oktober. (het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)
Android 4.1

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Elson Mobistel Cynus F5 4GB heeft deze geheugen specificaties: Deze telefoon heeft 512 MB werkgeheugen. . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Cynus F5 4GB is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De Cynus F5 4GB is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De Elson Mobistel Cynus F5 4GB beschikt over een ingebouwde 8 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 1,3 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het grote 5 inch touchscreen. De Elson Mobistel Cynus F5 4GB kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 800 x 480 pixels. Dit TVDPI (Medium High density) scherm heeft een scherpte van 186 pixels per inch, wat het minder geschikt maakt om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de Elson Mobistel Cynus F5 4GB
Heb je een vraag over de Elson Mobistel Cynus F5 4GB dan kun je deze hier stellen