Elson Mobistel Cynus T2

Mobistel Cynus T2 49%
Deze telefoon is niet op voorraad
Cynus T2: Android 4.0, 12 megapixel camera, dual-core, 3G/HSDPA, 1GB RAM, Dual SIM, 5.0 inch

Elson Mobistel De Elson Mobistel Cynus T2 scoort 4.2 uit 5 gebaseerd op 3 beoordelingen. Wil je ook een beoordeling schrijven?
Lees een uitgebreide beschrijving van de Elson Mobistel Cynus T2
Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

goed en goedkoop

Totaal
4.6 van 5
Snelheid
4
Gebruiksgemak
5
Mogelijkheden
5
Schermkwaliteit
5
Design
4
beoordeeld door | | Elson Mobistel Cynus T2
ik heb de telefoon nu ongeveer n jaartje en hij doet het nog perfect. ik heb hem meerdere keren laten vallen en het scherm is nog heel dus hij is ook stevig. enige nadeel is dat er veel stof via de camera onder het achterkantje komt. verder perfecte telefoon als je niet voor een merk wilt betalen.
Origineel geplaatst op

2 maanden genot, dan kapot

Totaal
3.4 van 5
Snelheid
4
Gebruiksgemak
3
Mogelijkheden
3
Schermkwaliteit
4
Design
3
beoordeeld door | | Elson Mobistel Cynus T2
Ik heb De Mobistel gekocht met enige aarzeling aangezien het een onbekende telefoon was. Toen hij arriveerde was ik benieuwd om het te testen.
Ik moet zeggen dat nadat ik zelf heb moeten uitdokteren om hem compatibel te maken met mijn provider (Mobistar) dat ik wel aangenaam verrast was. Je kan veel doen met de smartphone. Er zijn maar weinig apps die niet kunnen geplaatst worden. Hij is snel en reageert goed. Batterij duur is ook prima. Eigenlijk had ik weinig te klagen over zijn prestaties.
Alleen begon hij na een maandje kuren te krijgen. Ik heb hem nooit laten vallen of zo. Maar na een week of drie sputteren is hij er gewoon mee opgehouden.
Ik had hem gekocht via Conrad. Na enige moeite met de retourdienst van Conrad heb ik hem nooit meer teruggezien. Wel mooi mijn geld teruggekregen van Conrad. Maar geen Cynus T2 meer... Vond dat maar verdacht. :/

Ik ben geen kenner, maar ik vrees dat er een paar probleempjes zijn met de smartphone.

Origineel geplaatst op

Mooi toestel

Totaal
4.6 van 5
Snelheid
4
Gebruiksgemak
5
Mogelijkheden
5
Schermkwaliteit
4
Design
5
beoordeeld door | | Elson Mobistel Cynus T2
Wat een geweldig toestel voor deze prijs! De camera is goed, het design is mooi, de telefoon is ondanks zijn 1GHz dualcore toch snel genoeg.
Minpuntjes zijn: wat weinig werkheugen (512MB), en de accu is na intensief gebruik om 5 uur 's middags leeg.
Zeker een aanrader! Een tip: koop er wel een hoesje omheen, de telefoon is mooi afgewerkt maar wel van vrij harde materialen gemaakt. Een val zul je dus direct zien.

Origineel geplaatst op

Schrijf een review

Wil je anderen helpen met het maken van een beslissing? Schrijf dan op wat jij van de Cynus T2 vindt.
Beschrijf hier alleen je ervaringen met de mobiele telefoon of tablet, wat wel goed is en wat niet. Dit is niet de plek om de winkel te beoordelen.
Plaats geen negatief oordeel als je een app niet kunt installeren of als je de instellingen niet goed hebt ingevoerd en het daarom niet werkt. Het helpt anderen niet en lost niets op.

Heb je vragen over het toestel of besturingssysteem of wil je fouten melden in de specificaties, zet deze dan onder vraag en antwoord, dan kunnen we beter actie ondernemen en u terug emailen. Als je hier je vraag stelt wordt deze verwijderd
Snelheid
Gebruiksgemak
Mogelijkheden
Schermkwaliteit
Design