Goclever Fone 570Q

Goclever Fone 570Q White 46%
Deze telefoon is niet op voorraad
Fone 570Q: Android 4.2, 5 megapixel camera, quad-core, 3G/HSPA+, 1GB RAM, 5.7 inch, HD scherm (257 ppi)

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de Fone 570Q een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze Goclever, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Goclever Fone 570Q:

Wil je meer weten over de Goclever Fone 570Q? Wij alvast alle specificaties voor je uitgezocht en hieronder neergezet.

De Goclever Fone 570Q is een Android 4.2 (Jelly Bean)-smartphone met een gewicht van 212 gram. Met een dikte van 11 voelt dit toestel wat dik aan met deze afmetingen. De Goclever Fone 570Q wordt aangedreven door een MediaTek MT6589 chip met een 1,2 GHz Quad-Core processor.

De Fone 570Q beschikt over een 5 megapixel camera.

De standbytijd bedraagt naar schatting 400 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 5 megapixel camera en tweede 0,3 megapixel camera voor videobellen
  • Quad-core processor
  • 3G, HSPA+ ondersteuning voor snel internet
  • Met een 3200 mAh accu zit je niet snel zonder stroom

Minpunten

  • Dit is waarschijnlijk een import toestel, langere verzendtijd
  • Wat zwaar om lang mee te bellen
  • Weinig werkgeheugen voor een Android systeem
  • Er is 4 GB opslagcapaciteit beschikbaar. Voor sommige gebruikers is dat te weinig om veel apps op te slaan.
  • *Tenzij apps te verplaatsen zijn naar de SD kaart
  • Iets te dik met 11 millimeter
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Goclever Fone 570Q ondersteunt diverse netwerken. waarmee je gebruik kunt maken van mobiel internetten via HSDPA (iets sneller dan 3G). De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Goclever Fone 570Q heeft 1024 MB werkgeheugen (1 GB). Uitbreidbaar geheugen: Micro SD kaart tot 32 Gb. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Fone 570Q is geen probleem.

Maak je veel foto's en video's? Dan is de opslag van 4GB minder geschikt. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de telefoon even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het grote 5,7 inch touchscreen. De Goclever Fone 570Q kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 720 x 1280 pixels. Met 257 pixels per inch is dit HD scherm scherp en goed leesbaar. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

Besturingssysteem

Android 4.2 Jelly Bean, aangekondigd eind oktober 2012 is een oudere versie van het populaire Android OS. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gesture typing, meerdere accounts mogelijk (handig voor tablets), photo sphere (waarmee je fotos aan elkaar kunt plakken), photo beam, resizing widgets (nooit meer een te grote widget zodat het niet past).
Daarnaast is het mogelijk om met een Wireless Display Adapter het beeld van je telefoon of tablet direct op de televisie te laten zien.(het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)
Android 4.2

Meer specificaties van de Goclever Fone 570Q
Heb je een vraag over de Goclever Fone 570Q dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel