Goclever Fone 570Q

Goclever Fone 570Q White 52%
Deze telefoon is niet op voorraad
Fone 570Q: Android 4.2, 5 megapixels, quad-core, UMTS(3G)/HSPA+(3.75G), WiFi, BT, GPS, 5.7 inch, scherp XHDPI scherm (257 ppi)

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de Fone 570Q een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze Goclever, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Goclever Fone 570Q:

Voor het voordeligste aanbod Goclever Fone 570Q GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Goclever telefoons waaronder de Fone 570Q.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Goclever Fone 570Q kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Goclever Fone 570Q is een Android 4.2 (Jelly Bean)-smartphone met een gewicht van 212 gram. De Goclever Fone 570Q wordt aangedreven door een MediaTek MT6589 chip van de alom geloofde fabrikant MediaTek met deze core verdeling 1,2 GHz Quad-Core.

De Fone 570Q beschikt over een 5 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 152 x 83 x 11 millimeter. Het toestel kan wat dik zijn met deze afmetingen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 400 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 5 megapixel camera en tweede 0,3 megapixel camera voor videobellen
  • Quad-core processor
  • 3G, HSPA+ ondersteuning voor snel internet
  • WiFi

Minpunten

  • Dit is waarschijnlijk een import toestel, langere verzendtijd
  • Wat zwaar om lang mee te bellen
  • Er is 4 GB opslagcapaciteit beschikbaar. Voor sommige gebruikers is dat te weinig om veel apps op te slaan.
  • *Tenzij apps te verplaatsen zijn naar de SD kaart
  • Iets te dik met 11 millimeter
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Goclever Fone 570Q ondersteunt diverse netwerken. Met de Fone 570Q kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 400 minuten.

Besturingssysteem

Android 4.2 Jelly Bean, aangekondigd eind oktober 2012 is een oudere versie van het populaire Android OS. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gesture typing, meerdere accounts mogelijk (handig voor tablets), photo sphere (waarmee je fotos aan elkaar kunt plakken), photo beam, resizing widgets (nooit meer een te grote widget zodat het niet past).
Daarnaast is het mogelijk om met een Wireless Display Adapter het beeld van je telefoon of tablet direct op de televisie te laten zien.(het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)
Android 4.2

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Goclever Fone 570Q heeft deze geheugen specificaties: Deze telefoon heeft 1024 MB werkgeheugen (1 GB). . Uitbreidbaar geheugen: Micro SD kaart tot 32 Gb. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Fone 570Q is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De Fone 570Q is voorzien van een voicerecorder. We hebben geen verdere multimedia toepassingen gevondenDe Goclever Fone 570Q beschikt over een ingebouwde 5 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 0,3 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het grote 5,7 inch touchscreen. De Goclever Fone 570Q kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 720 x 1280 pixels. Met 257 pixels per inch is dit XHDPI (eXtra High density) scherm scherp en goed leesbaar. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de Goclever Fone 570Q
Heb je een vraag over de Goclever Fone 570Q dan kun je deze hier stellen