Honor 6 Plus PE-TL10

Honor 6 Plus PE-TL10 66%
Deze telefoon is niet op voorraad
6 Plus PE-TL10: Android 4.4, 8 megapixel camera, octa-core, dun, HSPA+/4G+, 3GB RAM, Dual SIM, 5.5 inch, HD scherm (400 ppi)

De 6 Plus PE-TL10 is een mobiele telefoon uit de middenklasse.
Met deze telefoon kun je aardig uit de voeten. Heb je de knoop doorgehakt en wil je deze Honor in je handen kunt houden? Neem dan snel eens een kijkje bij de abonnementen of losse toestellen en zoek het abonnement uit wat bij je past!

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Honor 6 Plus PE-TL10:

Wij hebben alle specificaties van de Honor 6 Plus PE-TL10 je uitgezocht en hieronder neergezet.

De Honor 6 Plus PE-TL10 is een Android 4.4 (KitKat)-smartphone met een gewicht van 165 gram. Met een dikte van 7.5 millimeter is het toestel niet te dik. De Honor 6 Plus PE-TL10 wordt aangedreven door een Huawei HiSilicon KIRIN925 Hi3830 chip met deze core verdeling 1,8 GHz Quad-Core + 1,3 GHz Quad-Core.

De 6 Plus PE-TL10 beschikt over een 8 megapixel camera.

De standbytijd bedraagt naar schatting 450 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

 • 8 megapixel camera en tweede 8 megapixel camera voor videobellen
 • Octa-core processor
 • Niet te dik met 7.5 millimeter
 • 3G, HSPA+, LTE (4G) en LTE-A(4G+) ondersteuning voor supersnel internet
 • Voldoende werkgeheugen (3 GB)
 • Met een 3600 mAh accu zit je niet snel zonder stroom
 • Dual SIM

Minpunten

  Bekijk alle specificaties

  Bel- & datafuncties

  De Honor 6 Plus PE-TL10 ondersteunt diverse netwerken. waarmee je gebruik kunt maken van het allersnelste 4G+ netwerk.De snelheid van 4G+ is perfect voor onderweg video kijken via je het mobiele netwerk waarbij de snelheid vaak nog hoger ligt dan de WiFi verbinding thuis. Kies bij dit toestel een flink data pakket. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.
  Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.

  Geheugen en aansluitmogelijkheden

  De Honor 6 Plus PE-TL10 heeft 3072 MB werkgeheugen (3 GB). Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 64 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de 6 Plus PE-TL10 is geen probleem.

  Scherm & bediening

  De bediening van de telefoon vindt plaats via het grote 5,5 inch touchscreen. De Honor 6 Plus PE-TL10 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1080 x 1920 pixels. Er wordt beweerd dat het menselijk oog op 30 cm maximaal 477 pixels per inch kan onderscheiden. Met 400 pixels per inch is dit HD scherm super scherp en natuurgetrouw, ook van dichtbij. Hier worden je ogen niet moe van en je kunt de hoogste resolutie beelden makkelijk volgen.

  Besturingssysteem

  Android 4.4 KitKat, aangekondigd eind september 2013 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Je moet deze versie echt zien als een kleine update van de vorige versie en bevat hier en daar wat verbeteringen in het gebruik.
  Vooral Google Now heeft een prominentere rol op het toestel. Dit geeft je de mogelijkheid om snel de route op te zoeken als je een afspraak in de agenda hebt staan. Of geeft de tijden weer als je bij het station staat. Daarnaast zijn SMS en MMS ondergebracht in Hangouts.
  Android 4.4 Kitkat

  Meer specificaties van de Honor 6 Plus PE-TL10
  Heb je een vraag over de Honor 6 Plus PE-TL10 dan kun je deze hier stellen
  Meer informatie over dit toestel