HP Elite X3 Dual SIM

HP Elite x3 SD820 4GB 64G 5.96 W10M 84%
Deze telefoon is niet op voorraad
Elite X3 Dual SIM: Windows 10 Mobile, 21.4 megapixel camera, quad-core, dun, HSPA+/4G+ (tot 450 Mbit/s), 4GB RAM, Dual SIM, 6.0 inch, HD scherm (489 ppi)

De Elite X3 Dual SIM is een smartphone uit de topklasse en de mogelijkheden van deze sensationele HP zijn onbegrensd.
Kan jij ook niet wachten tot je jouw nieuwe Elite X3 Dual SIM in je handen kunt houden? Neem dan snel eens een kijkje bij de abonnementen of losse toestellen en zoek het abonnement uit wat bij je past! Deze smartphone kopen is een goede investering.

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de HP Elite X3 Dual SIM:

Wil je meer weten over de HP Elite X3 Dual SIM? Wij alvast alle specificaties voor je uitgezocht en hieronder neergezet.

De HP Elite X3 Dual SIM is een touchscreen telefoon met een gewicht van 195 gram. Met een dikte van 7.87 millimeter is het toestel niet te dik. De HP Elite X3 Dual SIM wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 820 MSM8996 32/64-bit chip met deze core verdeling 2,15 GHz Dual-Core + 1,59 GHz Dual-Core.

De Elite X3 Dual SIM beschikt over een 21,4 megapixel camera. Dit aantal megapixels is meer dan genoeg om mooie foto's mee af te drukken op canvas of om flink op in te zoomen voor details. De selfiecamera van 8 megapixel kun je ook gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 380 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 21,4 megapixel camera en tweede 8 megapixel camera voor videobellen
  • Quad-core processor
  • Niet te dik met 7.87 millimeter
  • Een van de nieuwste besturingssystemen: Windows 10 Mobile
  • 3G, HSPA+, LTE (4G) en LTE-A(4G+) ondersteuning voor supersnel internet
  • Erg veel werkgeheugen (4 GB)
  • Met een 4150 mAh accu zit je niet snel zonder stroom
  • Dual SIM

Minpunten

  • Wat zwaar om lang mee te bellen
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De HP Elite X3 Dual SIM ondersteunt frequenties van internationale netwerken waarmee je gebruik kunt maken van het allersnelste 4G+ netwerk.De snelheid van 4G+ is perfect voor onderweg video kijken via je het mobiele netwerk waarbij de snelheid vaak nog hoger ligt dan de WiFi verbinding thuis. Kies bij dit toestel een flink data pakket. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.
Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De HP Elite X3 Dual SIM heeft 4096 MB werkgeheugen (4 GB). Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 128GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Elite X3 Dual SIM is geen probleem.

Met een opslag van 64GB kun je wel even vooruit. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de telefoon even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het enorme 6,0 inch touchscreen. De HP Elite X3 Dual SIM kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1440 x 2560 pixels. Er wordt beweerd dat het menselijk oog op 30 cm maximaal 477 pixels per inch kan onderscheiden. Met 489 pixels per inch is dit HD scherm super scherp en natuurgetrouw, ook van dichtbij. Hier worden je ogen niet moe van en je kunt de hoogste resolutie beelden makkelijk volgen.

Besturingssysteem

Windows 10 is het nieuwste mobiele platform van Microsoft wat eind 2015 zal uitkomen. Met Windows 10 moet ht nog makkelijker zijn om de telefoon te koppelen met de computer. Windows 10 Mobile is een compleet nieuw gebouwde versie en zal nog intuitiever werken dan versie 8. We verwachten meer nieuws in de komende maanden
Windows 10 Mobile

Meer specificaties van de HP Elite X3 Dual SIM
Heb je een vraag over de HP Elite X3 Dual SIM dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel