HTC Desire 526G+ Dual-SIM

HTC Desire 526 Black 3G 8GB 4.7in Andr 54%
Deze telefoon is niet op voorraad
Desire 526G+ Dual-SIM: Android 4.4, 8 megapixels, octa-core, dun, UMTS(3G)/HSPA+(3.75G), FM-radio, WiFi, Dual SIM, BT, GPS, 4.7 inch

Wil je een Android 4 toestel onder de 150 euro, dan is de Desire 526G+ Dual-SIM een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze HTC, dan kies je voor een handzaam formaat en toch alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!
HTC De HTC Desire 526G+ Dual-SIM scoort 3.7 uit 5 gebaseerd op 1 beoordeling. Wil je ook een beoordeling schrijven?

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de HTC Desire 526G+ Dual-SIM:

Voor het voordeligste aanbod HTC Desire 526G+ Dual-SIM GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van HTC telefoons waaronder de Desire 526G+ Dual-SIM.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de HTC Desire 526G+ Dual-SIM kunt overzien.

De HTC Desire 526G+ Dual-SIM is alleen los te koop.

Apparaat & afmetingen

De HTC Desire 526G+ Dual-SIM is een touchscreen telefoon met een gewicht van 154 gram. De HTC Desire 526G+ Dual-SIM wordt aangedreven door een MediaTek MT6592 chip van de alom geloofde fabrikant MediaTek met deze core verdeling 1,644 GHz Octa-Core.

De Desire 526G+ Dual-SIM beschikt over een 8 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 139,8 x 67,6 x 9,8 millimeter. Hiermee is het toestel niet te dik.

De standbytijd bedraagt naar schatting 230 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 8 megapixel camera en tweede 1,9 megapixel camera voor videobellen
  • Octa-core processor
  • Niet te dik met 9.8 millimeter
  • (Relatief) nieuw besturingssysteem: Android 4.4 (KitKat)
  • 3G, HSPA+ ondersteuning voor snel internet
  • FM-radio
  • WiFi
  • Dual SIM

Minpunten

  • Wat zwaar om lang mee te bellen
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De HTC Desire 526G+ Dual-SIM ondersteunt diverse netwerken. Met de Desire 526G+ Dual-SIM kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.
Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 400 minuten.

Besturingssysteem

Android 4.4 KitKat, aangekondigd eind september 2013 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Je moet deze versie echt zien als een kleine update van de vorige versie en bevat hier en daar wat verbeteringen in het gebruik.
Vooral Google Now heeft een prominentere rol op het toestel. Dit geeft je de mogelijkheid om snel de route op te zoeken als je een afspraak in de agenda hebt staan. Of geeft de tijden weer als je bij het station staat. Daarnaast zijn SMS en MMS ondergebracht in Hangouts.
Android 4.4 Kitkat

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De HTC Desire 526G+ Dual-SIM heeft deze geheugen specificaties: 1024 MB werkgeheugen,. Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Desire 526G+ Dual-SIM is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De Desire 526G+ Dual-SIM is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De HTC Desire 526G+ Dual-SIM beschikt over een ingebouwde 8 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 1,9 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4,7 inch touchscreen. De HTC Desire 526G+ Dual-SIM kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 540 x 960 pixels. Met 234 pixels per inch is dit HDPI/HiDPI (High density) scherm prima en goed leesbaar. Er zijn wel schermen met een grotere resolutie te koop.

Meer specificaties van de HTC Desire 526G+ Dual-SIM
Heb je een vraag over de HTC Desire 526G+ Dual-SIM dan kun je deze hier stellen